Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț a plâns după ce s-a terminat emisiunea. Ce s-a întâmplat

Ionuț și Costinela de la Mireasa sezon 3 s-au despărțit. Noul eșec l-a afectat pe băiatul doamnei Victoria, care nu s-a mai abținut și a plâns.

colaj cu ionut si costinela de la mireasa sezon 3 Galerie
Ionuț și Costinela de la Mireasa sezon 3 s-au despărțit. Noul eșec l-a afectat pe băiatul doamnei Victoria, care nu s-a mai abținut și a plâns | Antena 1

Răbufnirea lui a venit după ce Costinela a insistat, în cadrul unei discuții cu doamna Victoria, că între ei nu mai poate fi ceva.

”Nu prea îmi vine să stau deloc. Lăsați amândoi că nu a fost nimic, nu v-ați înjurat. Văd că tu nu ești hotărâtă.”, a spus doamna Victoria, când s-a așezat lângă ei pe canapea.

”Am luat o decizie care e benefică pentru toată lumea”, a explicat Costinela.

De ce a plâns Ionuț după emisiune

Ionuț a mers și s-a confesat băieților în casa lor. El a precizat că nu-i place faptul că este singur.

”Nu am fost învățat să staau atât timp singur. Sunt 5 luni. Nu mai pot să stau aici”, a spus Ionuț.

La scurt timp, a mers în dormitor și a plâns. După difuzarea materialului, el a explicat că eșecurile în dragoste i-au adus lacrimile pe obraz.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Cuplurile logodite și-au împărțit dormitoarele din casa băieților

”Am acumulat atât de multe tensiuni. De fiecare dată când nu mergea, voiam să plec acasă, nu s-a putut. Gândul că nu pot să plec mă omoară. Am înțeles mecanismul, doar că știu pentru ce am venit și cumva a fost ce a fost cu Roxana, atunci am simțit ceva destul de puternic. Dacă nu aș fi aflat anumite chestii s-ar fi întâmplat ceva între noi. Nu a mers și de atunci nu am mai știut ce vreau. Mă bucur că intră două fete.”, a explicat băiatul doamnei Victoria de ce a plâns.

Mireasa 2021, sezonul 3. Marian a cerut-o pe Andreea în căsătorie. Primele imagini cu cei doi... Mireasa 2021, sezon 3. Izabela a fost cerută în căsătorie de Blaze. Momentul a fost unul emoționant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x