Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Izabela, în lacrimi după petrecere. Tânăra regretă sărutul și vrea să-l cunoască pe Blaze

Izabela, Blaze și Liviu au stat față în față și au discutat despre cele întâmplate la petrecerea de duminică.

colaj de imagini cu izabela care plange Galerie
Izabela, Blaze și Liviu au stat față în față și au discutat despre cele întâmplate la petrecerea de duminică | Antena 1

Cei trei au avut ocazia de a își spune părerea după ce Izabela a afirmat că îl place pe Blaze și că se simte ”ca o proastă”.

”Blaze e acolo, e aproape de sufletul meu. Chiar mă simt nasol față de el.”, a spus ea în timp ce plângea.

Blaze a ținut să explice faptul că nu se simte afectat de faptul că Izabela și Liviu s-au sărutat.

”Eu sunt un om foarte fericit mereu, nu îmi place să mă cert pentru o fată, mâncare, bani. Am văzut că Liviu are ceva cu ea și ea cu Liviu. Am fost foarte dezamăgit pentru că am fost deschis cu ea și regret acum. El a grăbit, am zis, am avut un date și ți-l dau ție. A zis da, mersi, mulțumesc. Am fost fericit. După am vorbit cu tine.

Citește și: Ce au spus Izabela și Liviu când au fost întrebați dacă formează un cuplu

Așa sunt, nu vreau să mă cert cu nimeni.(...) Problema cu Liviu este că nu știe ce vrea. Alina a fost în casă pentru cină, el a gătit, a făcut curat. Și Alina nu a vorbit cu el, știa că nu are nicio șansă cu ea. Nu contează ce vrei tu și ea, eu vreau să fiu singur. Am un vis mare și vreau să-l urmez.”, a zis Blaze.

Simona Gherghe: ”Liviu, ești îndrăgostit de Izabela?”

Simona Gherghe l-a întrebat pe Liviu dacă este îndrăgostit de Izabela, cea pe care a sărutat-o.

”Nu are importanță dacă sunt îndrăgostit de Izabela. Prefer să nu răspund. Sunt de acord cu părerea mamei și în această emisiune trebuie să ne asumăm toți ce facem, așa e normal. Poate că m-am grăbit puțin, dar îmi asum. Așa trebuie să facă fiecare. Nu mai are rost să mai explic după câte s-a întâmplat. Cred că s-a înțeles pe cine am ales într-un final. Dacă nu a fost să fie.”, a spus Liviu.

Citește și: Gabriela Cristea prezintă Urzeala soacrelor la Antena Stars

El a afirmat că are nevoie de timp pentru a alege și a trece peste ceea ce a făcut Iza.

”Nu îl simt real pe Liviu față de mine. Cred că mă consideră un trofeu. După ce ne-am sărutat, el a spus că a câștigat trofeul. Vreau să-l cunosc mai bine pe Blaze. Simt asta și am simțit-o de când am intrat în casă.”, a spus și Iza.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce au spus Izabela și Liviu când au fost întrebați dacă formează un cuplu... Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Adelina s-au sărutat și formează primul cuplu din actualul sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x