Mireasa 2021, sezon 3. Maria, convinsă că doamna Mari nu o place. Ce discuții a avut cu mama iubitului ei

Convinsă că doamna Mari, mama lui Liviu, nu o place, Maria a mers să discute cu viitoare sa soacră.

Convinsă că doamna Mari, mama lui Liviu, nu o place, Maria a mers să discute cu viitoare sa soacră

Antena 1

”Uneori simt că nu mă vrea lângă Liviu. Încerc să cred și eu, dar uneori îmi vine gândul ăsta. Văd uneori niște apropieri mai mari.”, a zis Maria într-o discuție cu Anamaria.

Fetele erau pe terasă, acolo unde la scurt timp a apărut și mama lui Liviu. Atunci, Maria a rugat-o să vorbească despre nelămuririle ei.

Doamna Mari a asigurat-o că o place, însă continuă să se obișnuiască în casa Mireasa, motiv pentru care uneori nu are o stare extraordinară.

Citește și: Andreea și Marian au câștigat o ieșire în afara casei

”Nu pot să te iubesc de două zile, dar în timp... Nu pot să te mint. Nu iubesc pe cineva ca pe copilul meu. Poate că faptul că a vrut să vină aici. E legat tot de acasă. Dacă era legat de tine, nu te băgam în seama. Nu te luam niciodată de mână. Nu am nimic împotriva relației voastre, mă gândesc doar la binele vostru.

Ce îi reproșează doamna Mari viitoarei sale nore

M-aș bucura foarte mult de ceea ce e între voi dacă nu v-ați grăbi. Nu am așteptări, nici Liviu nu e genul de om să-mi spună ce vrea să facă. Aș fi supărată dacă l-aș vedea pe el nefericit sau pe tine. În mod sigur aș zice atunci că nu e ce trebuie.”, i-a spus mama lui Liviu.

După difuzarea materialului în emisia de marți, doamna Mari a afirmat faptul că Maria nu-i permite să se apropie de ea.

Citește și: A intrat Roxana în competiție pentru Marian? Fata a lămurit speculațiile faniilor

”Eu observ că este rezervată. A mers la ea și mi-a zis că vrea să stea singură. Nu-mi stă în caracter să deranjez. Nu îmi permite să mă apropii.”, a mai explicat doamna Mari.

Ultimele știri