Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea și Marian au câștigat o ieșire în afara casei

Andreea și Marian au câștigat ultimul concurs realizat în casa Mireasa sezon 3.

colaj de imagini cu concurentii care au gatit la mireasa Galerie
Andreea și Marian au câștigat ultimul concurs realizat în casa Mireasa sezon 3 | Antena 1

Toți concurenții din competiția matrimonială, în afara de Costinela, au fost provocați să gătească în cuplu. Preparatele lor au fost jurizate de mame și ultimul băiat în concurs, care este bucătar profesionist.

Chiar dacă au avut la dispoziție doar 15 minute, majoritatea perechilor au ales să prepare paste, mai puțin Andreea și Marian, respectiv Liviu și Maria.

Ultimii au ales să facă o omletă, în vreme ce Andreea și Marian au gătit bruschete cu roșii și usturoi. Pe ultimul loc în clasamentul mamelor s-au aflat Alin și Adelina, urmați îndeaproape de Izabela și Blaze, Liviu și Maria.

Citește și: A intrat Roxana în competiție pentru Marian? Fata a lămurit speculațiile faniilor

La o diferență de doar un punct, Marian și Andreea au reușit să câștige concursul în fața perechii Ana-Valentin. Astfel, ei sunt cei care se vor bucura de premiul care consta într-un date în afara casei Mireasa.

Marian și Andreea formează un cuplu de la începutul lunii aprilie

În timp ce alți concurenți erau ocupați cu un joc de adevăr sau provocare, Marian și Andreea au stat departe de ochii curioșilor.

Deși inițial părea că cei doi doar au discutat întreaga seara, Simona a dezvăluit adevărul în timpul Galei din 3 aprilie 2021 - Marian și Andreea s-au sărutat.La fel ca în cazul celui de-al doilea cuplu, format de Liviu și Maria, Marian și Andreea au ezitat puțin să dea un răspuns clar atunci când au fost întrebați de Simona care e statutul relației lor.

Citește și: Doamna Victoria, categorică în privința Roxanei. De ce nu o vrea lângă Ionuț

Marian a vrut să o lase inițial pe Andreea să dea un răspuns, însă aceasta a declarat că ”bărbatul trebuie să spună primul”.

Într-un final, cei doi au decis să formeze cel de-al treilea cuplu din casa Mireasa, spre încântarea tuturor. Și doamna Malvina părea încântată de începutul relației fiului ei cu Andreea, așa cum a spus și in fața Simonei.

Mireasa 2021, sezon 3. A intrat Roxana în competiție pentru Marian? Fata a lămurit speculațiile faniilor... Mireasa 2021, sezon 3. Maria, convinsă că doamna Mari nu o place. Ce discuții a avut cu mama iubitului ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x