Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. A intrat Roxana în competiție pentru Marian? Fata a lămurit speculațiile faniilor

Pentru că Roxana a evitat să spună pentru cine a intrat în show-ul matrimonial Mireasa sezon 3, fanii emisiunii au presupus că fata l-a plăcut pe Marian. Ea s-ar fi reorientat pentru că tânărul era interesat de Andreea.

colaj de imagini cu roxana, marian si ionut Galerie
Pentru că Roxana a evitat să spună pentru cine a intrat în show-ul matrimonial, fanii emisiunii au presupus că fata l-a plăcut pe Marian | Antena 1

În emisiunea de marți, 13 aprilie, Roxana a fost rugată să spună dacă Marian este cel care i-a atras atenția înainte să intre în casa Mireasa.

”Nu, n-a fost vorba de asta niciodată. Nu e nimic în neregulă cu Marian. De afară nu am avut o părere prea bună despre el. Am spus că mi s-a părut arogant, glumele lui erau puțin sarcastice și nu le înțelegea toată lumea.”, a explicat Roxana.

Citește și: Doamna Victoria, categorică în privința Roxanei. De ce nu o vrea lângă Ionuț

La scurt timp după intrarea în competiție, Roxana a fost întrebată de Simona Gherghe cine este băiatul pentru care a dorit să participe la Mireasa.

Atunci, ea nu a dorit să-i dezvăluie numele, dar nici nu a negat când ceilalți au afirmat că este vorba despre Ionuț.

Cine este Roxana de la Mireasa sezon 3

Roxana, noua concurentă de la Mireasa sezon 3, are 21 de ani și este din Petroșani. Tânăra dorește să-și găsească pe cineva în competiția matrimonială.

Citește și: Roxana, criză de lacrimi după eliminările din Gală: ”Simt că nu mai pot”

”Sunt casier într-un cazinou, mă simt bine la muncă. Doresc să mă înscriu la Școala de Jandarmi, îmi doresc un loc de muncă stabil. Părinții mei mă susținm, sunt încântați de idee. Îmi place să merg în drumeții, să conduc, să simt adrenalina.

Poate cu asta voi ajunge la un moment dat să fac un curs de pilotaj. Am o viață monotonă, job-casă, nu prea fac lucruri. Ultima mea relație a fost toxică, am învățat că nu poți avea pe oricine. Era genul care mă vrăjea, a durat 6 luni. S-a sfârșit cu un SMS dat de el.”, a spus ea.

Citește și: Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 10 aprilie

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Victoria, categorică în privința Roxanei. De ce nu o vrea lângă Ionuț... Mireasa 2021, sezon 3. Andreea și Marian au câștigat o ieșire în afara casei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x