Mireasa 2021, sezon 3. Primul lucru pe care l-au făcut Cosmina, Alin și doamna Daniela după Finală

Alin, Cosmina și doamna Daniela și-au petrecut sâmbătă spre duminică ultima noapte în casa Mireasa sezon 3. După Marea Finală din 1 august 2021, cei doi au mers împreună acasă și au sărbătorit.

Alin, Cosmina și doamna Daniela și-au petrecut sâmbătă spre duminică ultima noapte în casa Mireasa sezon 3. După Marea Finală din 1 august 2021, cei doi au mers împreună acasă și au sărbătorit

Antena 1

Ziua Finalei a coincis cu aniversarea zilei de naștere a lui Alin, astfel că întreaga familie a mers să-l sărbătorească după terminarea emisiunii Mireasa sezon 3. Alin și Cosmina s-au filmat și au arătat imagini de la petrecere, când tânărului i s-a cântat ”La mulți ani” și a primit două torturi.

Doamna Daniela a apărut și ea în videoclipurile postate pe rețelele de socializare. Aceasta părea fericită că se află, din nou, în sânul familiei.

Citește și: Mireasa sezonul 3. Prima reacție a Mariei și a lui Liviu, după ce au câștigat Mireasa. Ce mesaj au transmis

De ziua sa, Alin i-a făcut o dedicație partenerei sale, Cosmina. El a urcat pe internet un selfie cu cei doi și la descriere a notat un mesaj emoționant.

”1 AUGUST!!! Astăzi este o zi SPECIALĂ... Orice sfârșit are un început, pe bune! Finala Mireasa fix de ziua mea de naștere. Și un nou început cu o persoană alături. O experiență unică pe care nu mă așteptam s-o duc până la final. Însă pe final a fost ceea ce numesc eu frumos și apogeul emisiunii Mireasa pentru că pe final am întâlnit-o pe fata asta frumoasă și cu un caracter frumos care îmi este deja LOGODNICĂĂĂĂĂ🔥🔥🔥”, a scris tânărul.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alin și Cosmina

Alin și Cosmina s-au plăcut din prima clipă, însă ambii au menționat că vor să fie doar prieteni. La acel moment, fiul doamnei Daniela forma un cuplu cu Adelina și, în ciuda faptului că frumoasa Cosmina era evident atrasă de el, a încercat să stea departe.

Citește și: Fetița Simonei Gherghe, prima apariție în direct, la tv. Cum a apărut în finala Mireasa sezonul 3

Nu a reușit pentru mult timp și, odată cu revenirea Adelinei în casă, relația lor a devenit și mai apropiată. Dezamăgit de relația tensionată cu bruneta, Alin s-a refugiat, ușor, ușor, în brațele Cosminei.

La scurt timp după ce Adelina a părăsit, din nou, casa Mireasa, concurentul de la Mireasa sezon 3 a decis că relația lor nu-l împlinește. Astfel, a luat decizia să se despartă prin intermediul unui apel telefonic, la care fata nu a răspuns.

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

Pentru a duce la final situația, a luat hotărârea să-i transmită un mesaj prin cadrul televizorului. La câteva zile distanță, el oficializa relația cu Cosmina, după ce o săruta în direct.

Nu a trecut mult și Alin și-a luat inima în dinți. Tot în timpul unei emisii live, el se așeza în genunchi și-i cerea să-i fie logodnică.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 3, 1 august 2021. Marii câștigători ai premiului de 40.000 de euro sunt Maria şi Liviu

Ultimele știri