Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce a postat Blaze pe Instagram după Finală. Declarație de iubire pentru Izabela

Blaze și Izabela s-au cunoscut în casa Mireasa sezon 3 și, deși startul nu a fost cel mai fericit, cei doi formează în prezent unul dintre cele mai solide cupluri formate în show-ul matrimonial.

izabela si blaze de la mireasa sezon 3 imbracati in mire si mireasa Galerie
Blaze și Izabela s-au cunoscut în casa Mireasa sezon 3 și, deși startul nu a fost cel mai fericit, cei doi formează în prezent unul dintre cele mai solide cupluri formate în show-ul matrimonial | Antena 1

După Marea Finală, Blaze și Izabela au avut ocazia să petreacă timp singuri, departe de camere și de ochii curioși ai celorlalți concurenți.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Mesajul transmis de Marian și de Andreea, după finala emisiunii Mireasa. Cum au fost surprinși cei doi

La doar câteva ore după ce ultima ediție Mireasa sezon 3 s-a încheiat, Blaze a postat pe Instagram o imagine cu partenera sa: ”Jumătatea mea nebună” a scris el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Complimentele și felicitările au curs în secțiunea de comentarii, acolo unde fanii emisiunii și cei dragi lor și-au arătat susținerea.

Cu această formulare a început și jurămintele lor, care au făcut-o pe mama Izabelei să plângă. Atunci, nici ceilalți nu au rămas indiferenți la dragostea lor și au aplaudat cu patos.

Cum a început povestea de dragoste dintre Blaze și Izabela

Povestea de iubire dintre Blaze și Izabela a început cu stângul. Într-un moment de confuzie, regretat ulterior, Izabela s-a sărutat pasional cu Liviu.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Primul lucru pe care l-au făcut Cosmina, Alin și doamna Daniela după Finală

La câteva ore distanță, ea a realizat că nu simte nimic pentru Liviu și că ale sale gânduri se îndreaptă către Blaze. Și-a cerut iertare și, deși tânărul i-a spus că încă nu are încredere în ea, i-a permis să se apropie de el.

Curând, după multe tachinări, cei doi au anunțat că formează oficial un cuplu. Lucrurile au evoluat frumos între cei doi tineri, însă spre finalul emisiunii, problemele de sănătate au copleșit-o pe fată.

Atunci, au început să apară tensiuni între ei și certurile i-au făcut să se distanțeze. Din fericire, le-au depășit, lăsând iubea să îi ghideze.

Nici măcar reticența părinților lui Blaze cu privire la relația sa cu Izabela nu l-a făcut pe tânăr să dea înapoi. În Finala Mireasa sezon 3, cei doi au strălucit unul la brațul celuilalt și au reușit să transmită emoție pură prin intermediul micilor ecrane.

În clasamentul publicului, cuplul Blaze-Izabela s-a clasat pe locul 3.

Citește și: Mireasa sezonul 3. Prima reacție a Mariei și a lui Liviu, după ce au câștigat Mireasa. Ce mesaj au transmis

Mireasa sezonul 3. Prima reacție a Mariei și a lui Liviu, după ce au câștigat Mireasa. Ce mesaj au transmis... Mireasa 2021, sezon 3. Primul lucru pe care l-au făcut Cosmina, Alin și doamna Daniela după Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x