Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Maria și Liviu s-au certat, din nou. Tânăra l-a pălmuit și el a jignit-o

Maria și Liviu de la Mireasa sezon 3 s-au certat din nou. S-a ajuns la îmbrânceli, țipete și tânăra l-a pălmuit pe iubitul ei.

colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa cand se cearta Galerie
Maria și Liviu de la Mireasa sezon 3 s-au certat din nou. S-a ajuns la îmbrânceli, țipete și tânăra l-a pălmuit pe iubitul ei | Antena 1

Totul a început după ce Radu a întrebat-o pe Maria, la jocul Adevăr sau provocare, dacă Liviu este gelos pe el. Ea a răspuns ”Da”, moment în care băiatul a refuzat să se mai joace.

A plecat în grădină și câteva minute mai târziu, fata a mers la el.

”Nu vreau să mai am nicio treabă cu tine. Nu gândești. Asta e porcărie? De acum încolo, să răspunzi mereu împotriva mea. L-ai ajutat pe el. Fii cu el, nu cu mine. Ai 27 de ani, mă faci să mă simt prost în fața lor. Nicio fostă nu și-a bătut joc de mine.”, i-a zis Liviu iubitei sale.

Citește și: Doamna Daniela crede că Adelina îl ține pe Alin lângă ea cu farmece

Maria i-a reproșat că a avut o reacție exagerată, la puțin timp după ce l-a pălmuit.

”Puteai să reacționezi altfel. Nu mai vorbi de fostele. Eu nu vorbesc de foștii mei. Du-te, în pana mea, la fostele. Cu mine ai terminat-o. Du-te la alea care au sunat la televizor. Ești cu capul. Dacă se mai întâmplă o șcenă ca asta...”, a zis concurenta.

Atunci s-a ridicat și a vrut să plece, dar Liviu a împiedicat-o. Nu a durat mult până fiul doamnei Mari a apelat la jigniri.

”O să mai fi bătută în cap. Tu nu înțelegi.”, i-a zis el.

Radu și Liviu, schimb dur de replici

După difuzarea materialului, Radu a comentat reacția lui Liviu.

”Crezi că scuză faptele făcute după? Ai avut o discuție? Mai aveai un pic și o băteai. I-ai zis de 10 ori că nu gândește. Ai îmbrâncit-o. Nu mă interesează, e relația voastră. Problema nu este între noi doi, ci între voi doi. Fără să vreau, am fost scânteia care a dat foc. Înseamnă că ce s-a spus despre tine e adevărat dacă sari din atâta lucru. Știi care e faza? Noroc că Maria te iubește că altfel vedea situația, cum se vede din exterior.”, i-a atras Radu atenția.

Citește și: Alina, tulburată de cuvintele pe care Radu i le-a spus lui Bogdan despre ea

Simona Gherghe a vrut să știe cum se simte Maria când urmărește imaginile. Tânăra a plecat capul și a zis: ”Nu mă simt ok deloc, nu e ceva plăcut. Nu a vrut să mă lovească, ci nu a vrut să plec. M-a îmbrâncit, putea să cadă. Doar trebuie să fie conștient că nu e ok. Dacă o să se mai întâmple o dată, nu o să mai trec peste.”

Doamna Mari, supărată că Liviu a vorbit cu tatăl său

Doamna Mari, mama lui Liviu, s-a supărat că tatăl său a avut posibilitatea de a vorbit cu tânărul. Atunci când Simona Gherghe a întrebat-o ce părere are despre conflictul dintre Maria și Liviu, doamna Mari a refuzat să-și spună opinia și i-a recomandat moderatoarei să ceară părerea tatălui lui Liviu.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela crede că Adelina îl ține pe Alin lângă ea cu farmece... Mireasa 2021, sezon 3. Mesajul Mariei pentru fani după disputa cu Liviu din grădină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x