Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Marian către tatăl său: ”Hai să-ți zic un secret: Cred că mă însor”

Tatăl lui Marian l-a vizitat pe tânăr și a cunoscut-o pe Andreea. Emoția întâlnirii a fost palpabilă.

colaj de imagini cu marian, andreea si domnul pavel de la mireasa Galerie
Tatăl lui Marian l-a vizitat pe tânăr și a cunoscut-o pe Andreea. Emoția întâlnirii a fost palpabilă | Antena 1

Marian își dorea mult să primească vizita părinților așa că tatăl său i-a făcut pe plac și a venit la București pentru a-și încuraja fiul.

Concurentul a fost încântat să-l revadă, mai ales că era dezamăgit de faptul că la el nu a venit nimeni. ”Mă simt de parcă sunt la spital și nu mă vizitează nimei”, i-a mărturisit el Andreei.

Andreea și-a cunoscut viitorul socru

Marian l-a tras de limbă pe tatăl său, de la care a vrut să știe ce părere are despre aleasa lui. Acesta i-a făcut pe plac și i-a răspuns că o îndrăgește pe Andreea.

Tânărul a insistat că o place mult pe șatenă: ”Să-ți spun un secret: Cred că mă însor”. Domnul Pavel a susținut că este și timpul: ”Ai 26 de ani”.

La scurt timp, Andreea a ieșit pe terasă. Vizibil emoționată, concurenta nu a știut cum să reacționeze când l-a zărit pe tatăl iubitului ei. Fâstâcindu-se, fata s-a apropiat de Marian, care s-a ridicat să facă prezentările.

Mai multe detalii în materialul video atașat.

Marian și-a cunoscut viitoarea soacră

În urmă cu doar câteva ore, Marian și iubita sa de la Mireasa au primit vizita mamei Andreei, care a fost posibilă datorită ”porților deschise”.

Prima care a întâlnit-o pe mama sa a fost Andreea. Cele două au vorbit, iar femeia i-a transmis că este mândră de ea și că formează un cuplu foarte frumos cu Marian.

Ea i-a povestit ce spun persoanele dragi și anume că tinerii seamănă foarte bine, semn că sunt meniți să fie împreună.

După ce Andreea a conversat cu mama sa, a venit rândul lui Marian să vorbească cu viitoarea soacră. Cea mai importantă femeie din viața Andreei avea emoții înainte de marea întâlnire, dar s-a relaxat la câteva minute după ce l-a văzut pe băiat.

Ea l-a asigurat că-l place și i-a zis că este pregătită să-i dea mâna Andreei. La final, Marian nu a lăsat-o pe viitoarea soacră să plece cu mâna goală. Tânărul a luat o prăjitură de pe masă și i-a oferit-o.

Mireasa 2021, sezon 3. Maria a aflat părerea tatălui despre relația ei cu Liviu... Mireasa 2021, sezon 3. Alina, tulburată de cuvintele pe care Radu i le-a spus lui Bogdan despre ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x