Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Andreea, declarații de iubire în timpul ieșirii câștigate la concurs

Marian și Andreea și-au făcut declarații în timpul ieșirii pe care au câștigat-o la concursul organizat în casa Mireasa sezon 3.

colaj de imagini cu marian si andreea de la mireasa sezon 3 Galerie
Marian și Andreea și-au făcut declarații în timpul ieșirii pe care au câștigat-o la concursul organizat în casa Mireasa sezon 3 | Antena 1

Băiatul i-a spus că o iubește, iar Andreea, care susține că nu a mai iubit până acum, i-a răspuns în aceeași manieră.

La o lună de la începutul relației lor, cei doi par foarte apropiați, fiind unul dintre cuplurile care nu a întâmpinat neînțelegeri majore până acum.

Andreea și Marian, plimbare cu barca

Așa cum ne-a obișnuit, Andreea a reușit să câștige un nou concurs. Drept recompensă, ea și iubitul său au câștigat o ieșire în afara casei Mireasa.

Cei doi s-au bucurat din plin de timpul petrecut în natură. De asemenea, au profitat de intimitatea oferită pentru a își face declarații de iubire.

Citește și: Mari și Maria, discuție între patru ochi. Fata e sigură că mama lui Liviu nu o acceptă

Marian a afirmat că o iubește pe partenera sa și, sigură pe sine, Andreea i-a mărturisit că îi împărtășește sentimentele.

De asemenea, fata a afirmat că se simte în siguranță în preajma iubitului său.

Neînțelegeri între Andreea și doamna Malvina

Andreea și doamna Malvina au avut la multe neînțelegeri, în urma cărora concurenta de la Mireasa sezon 3 a cedat și a început să plângă.

Totul a început înaintea petrecerii cu tematică populară, la care toți concurenți au trebuit să poarte costume tradiționale. Andreea, care nu se simțea tocmai bine, a ales să poarte ia cu o pereche de blugi negri, cu tăieturi.

Citește și: Daniela s-a supărat pe Adelina pentru că a folosit un cuvânt ”jignitor” la adresa lui Alin

Pentru a o încadra în ținută, fata a legat piesa vestimentara în talie. Acest lucru nu a fost pe placul doamnei Malvina, care i-a spus că-și bate joc de ie.

Pe urmă, după ce Andreea i-a făcut pe plac, mătușa lui Marian, care nici ea nu avea o stare de sănătate excelentă, i-a atras atenția că nu și-a aranjat părul corespunzător. Și de această dată, concurenta i-a făcut pe plac. Și-a prins părul în două codițe, iar în timp ce-l aranja a ajuns lângă decorul organizat de staff unde erau și câteva găini.

Atunci, doamna Malvina i-a zis că ”sperie animalele”, moment în care iubita lui Marina i-a atras atenția asupra faptului că nu-i convine nimic din ceea ce ea face.

Mireasa 2021, sezon 3. Mari și Maria, discuție între patru ochi. Fata e sigură că mama lui Liviu nu o acceptă... Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţii speciale de Paşte! Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x