Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Daniela s-a supărat pe Adelina pentru că a folosit un cuvânt ”jignitor” la adresa lui Alin

Doamna Daniela de la Mireasa sezon 3 s-a supărat pe Adelina pentru că a folosit un cuvânt considerat ”jignitor” la adresa lui Alin, fiul său.

adelina si iubitul alin de la mireasa sezon 3 Galerie
Doamna Daniela de la Mireasa sezon 3 s-a supărat pe Adelina pentru că a folosit un cuvânt considerat ”jignitor” la adresa lui Alin | Antena 1

”Nu am spus-o într-un sens rău. Mi-am cerut scuze”, a explicat Adelina în emisia live, după difuzarea materialului în care doamna Daniela a mustrat-o pentru că l-a numit ”prost” pe Alin.

Cu toate că au discutat despre acest lucru, iar fata i-a explicat că nu a spus-o cu răutate, doamna Daniela tot pare supărată pe Adelina.

”Cum se vede el de afară. Chiar îi dau dreptate Adelinei, ba cedează la una, ba... Dacă începe de acum, o să ajungă să-i dea în cap. O să vedem. A promit că se schimbă”, a afirmat și Daniela, vizibil deranjată de apelativul folosit de Adelina.

Citește și: Blaze, declarație de iubire pentru Izabela: ”Mi-a picat fața”

Cu doar câteva ore înainte, ea i-a atras atenția că nicio altă fată din competiție nu a vorbit așa despre iubitul ei.

Tensiuni între Adelina și Alin de la Mireasa sezon 3

La finalul emisiunii de marți, Alina și Alin au petrecut timp în afara casei. Cei doi au putut să se bucure de un peisaj de vis și să discute la un pahar de vin.

La întoarcerea în casa Mireasa, Alin a condus-o pe Alina și după ce s-au îmbrățișat în fața bucătăriei, el s-a îndreptat spre ușa care duce în casa băieților.

Citește și: Doamna Mari și Liviu, discuție departe de urechile Mariei: ”Nu ai pic de demnitate?”

Atunci, Adelina l-a strigat și l-a mustrat pentru că nu a pupat-o, deși era la doar câțiva metri distanță. Tânărul a îmbrățișat-o și s-a retras în zona casei rezervată concurenților.

La scurt timp, fata a mers în baie și a început să plângă. Lângă ea se afla doamna Mari care încerca să o consoleze.

”Nu vrea nimeni să fim împreună. Nici mama, nici sora lui. Eu nu am plâns o viață întreagă cât am plâns de când sunt în casa asta. Nu am deranjat pe nimeni, nu am supărat pe nimeni cu nimic.”, a afirmat Adelina în baie, când plângea în brațele doamnei Mari.

Citește și: Andreea, criticată la fiecare pas de doamna Malvina? Reacția lui Marian după ce fata a cedat și a plâns

La scurt timp, ușile s-au deschis și Adelina a avut ocazia să vorbească cu Alin. Aceasta a pus întrebări despre întâlnirea cu Alina, fiind curioasă dacă a ținut-o de mână.

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze, declarație de iubire pentru Izabela: ”Mi-a picat fața”... Mireasa 2021, sezon 3. Mari și Maria, discuție între patru ochi. Fata e sigură că mama lui Liviu nu o acceptă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x