Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Mari și Maria, discuție între patru ochi. Fata e sigură că mama lui Liviu nu o acceptă

Liviu și Maria trec prin momente grele după ce fosta soție a concurentului de la Mireasa sezon 3 a făcut mai multe dezvăluiri despre căsnicia lor.

colaj de imagini cu liviu, maria si doamna mari Galerie
Liviu și Maria trec prin momente grele după ce fosta soție a concurentului de la Mireasa sezon 3 | Antena 1

Cu toate că luptă să le depășească, Maria se lovește constant de piedici, conform ei. Acum, fata crede cu tărie că doamna Mari nu o place.

Temerile ei sunt amplificate de îndemnurile mamei de a își asculta părinții, care spun că fiica lor ar trebui să se îndepărteze de Liviu.

Maria i-a spus, în mai multe rânduri, că e conștientă de faptul că nu o place. Într-o discuție purtată pe terasă, iubita lui Liviu i-a zis același lucru femeii, însă aceasta a negat.

”Vă chinuiți unul pe altul în momentul în care nu sunteți bine. Dacă văd că băiatul meu suferă, nu sunt de acord cu aceea relație. Mama ta spune același lucru. Spre asta vă îndreptați.”, a spus doamna Mari.

Citește și: Daniela s-a supărat pe Adelina pentru că a folosit un cuvânt ”jignitor” la adresa lui Alin

”Sunt convinsă că ai mei sunt supărați pe mine. Am dat impresia că îl aleg pe el și îmi las familia, nu e așa. De ce nu ați veni o dată la mine și să-mi spuneți că nu vă așteptați să rămân lângă Liviu și să vă bucurați? Doamna Mari, vă spun cu toată sinceritatea, înțeleg că nu mă apreciați deloc, nu vă place de mine deloc și că ați fi mult mai fericită să renunț la Liviu”, i-a replicat Maria.

Curând, cele două au ridicat tonul și discuția a fost la un pas să se transforme într-o ceartă.

”Mai vorbeam cu tine dacă nu apreciam? Aș fi putut să te ignor total...”, a spus doamna Mari, care a fost întreruptă de Maria.

Doamna Mari și Maria au mai discutat despre acest subiect

Într-o discuție cu fetele, Maria a afirmat că doamna Mari nu o vrea lângă Liviu.

”Uneori simt că nu mă vrea lângă Liviu. Încerc să cred și eu, dar uneori îmi vine gândul ăsta. Văd uneori niște apropieri mai mari.”, a zis Maria într-o discuție cu Anamaria.

La scurt timp a apărut și mama lui Liviu. Atunci, Maria a rugat-o să vorbească despre nelămuririle ei.

Citește și: Marian și Andreea, declarații de iubire în timpul ieșirii câștigate la concurs

Doamna Mari a asigurat-o că o place, însă continuă să se obișnuiască în casa Mireasa, motiv pentru care uneori nu are o stare extraordinară.

”Nu pot să te iubesc de două zile, dar în timp... Nu pot să te mint. Nu iubesc pe cineva ca pe copilul meu. Poate că faptul că a vrut să vină aici. E legat tot de acasă. Dacă era legat de tine, nu te băgam în seama. Nu te luam niciodată de mână. Nu am nimic împotriva relației voastre, mă gândesc doar la binele vostru.”, spunea doamna Mari.

Mireasa 2021, sezon 3. Daniela s-a supărat pe Adelina pentru că a folosit un cuvânt ”jignitor” la adresa lui Alin... Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Andreea, declarații de iubire în timpul ieșirii câștigate la concurs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x