Fetița Simonei Gherghe, prima apariție în direct, la tv. Cum a apărut în finala Mireasa sezonul 3

Finala Mireasa sezonul 3 a avut o mulțime de momente frumoase. Emoții, amintiri, oameni dragi și cel mai important DA din viața lor.

Finala Mireasa sezonul 3 a avut o mulțime de momente frumoase

Antena 1

Și cum era de așteptat, Simona Gherghe le-a fost alături concurenților în clipa cea mai importantă a relației lor.

Fetița Simonei Gherghe, prima apariție în direct, la tv

Vedeta tv nu a fost singură într-o zi atât de importantă. A avut și ea alături familia, pe micuța Ana și pe soțul ei, Răzvan.

Fetița Simonei, Ana, a avut prima apariție la tv, în direct, s-a pus în brațele mamei sale și a mărturisit că vrea să fie și ea prezentatoare tv, la Mireasa. Reacția fetiței a stârnit hohote de râs. Și cum i-a plăcut mult ediția de azi, cu greu s-a lăsat dusă din brațele mamei sale atunci când a venit momentul să fie anunțați câștigătorii sezonului 3 Mireasa.

Ana este de o frumusețe rar întâlnită, semn că a moștenit de la părinții ei tot ce este mai frumos. În ediția live de azi a emisiunii Mireasa, Ana a stat lipită de gâtul mamei sale pe final de show și cu greu a vrut să iasă din platou.

Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro

Pe ultimul loc au fost Ana și Bogdan.

Pe locul 3 cu 16,39% sunt Izabela și Blaze.

Pe locul 2 cu 31,64% Andreea și Marian.

Pe locul 1 sunt Maria și Liviu.

Marii câștigători ai premiului de 40.000 de euro sunt Maria și Liviu.

Ce cupluri s-au căsătorit în Finala Mireasa sezonul 3

Citește și
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mai multe articole

Primii au fost Marian și Andreea, au urmat Ana și Bogdan, iar mai apoi Maria și Liviu. Iza și Blaze și-au spus și ei jurămintele, dar nu s-au căsătorit în marea finală a sezonului 3 din cauza faptului că Blaze nu a avut toate actele necesare în România.

Ce valoare are Marele Premiu de la Mireasa sezon 3

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 3.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Ce se întâmplă dacă cuplul de pe primul loc nu se căsătorește în Finala Mireasa sezon 3
Dacă perechea cu cele mai multe voturi primite de la telespectatori refuză să se căsătorească ori acest lucru nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat pe locul următor al clasamentului devine câștigător dacă decide să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii în direct.

În acest caz, premiul total brut va fi 30.000 de euro. Însă, dacă nici cei de pe locul 2 în topul preferințelor telespectatorilor nu doresc să își unească destinele, cuplul clasat pe locul 3 poate câștiga 20.000 de euro dacă se cunună în Finala emisiunii Mireasa sezon 3.

Dacă și acesta refuză, perechea de pe locul 4 poate intra în posesia sumei de 10.000 de euro brut dacă decide să spună DA în fața ofițerului stării civile în emisia live a finalei Mireasa.

În continuare, premiul va fi 5.000 de euro dacă toate primele 4 cupluri refuză să se cunune.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri