Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce au spus Izabela și Liviu când au fost întrebați dacă formează un cuplu

Liviu și Izabela au avut primul sărut în casa Mireasa, după ce lucrurile au luat o întorsătură neașteptată la petrecerea de duminică.

colaj de imagini cu liviu si izabela cand se saruta Galerie
Liviu și Izabela au avut primul sărut în casa Mireasa, după ce lucrurile au luat o întorsătură neașteptată la petrecerea de duminică | Antena 1

Înainte de miezul nopții, Andreea, Marian, Blaze și Izabela s-au retras în bucătărie, unde au mâncat și discutat.

În acest timp, Andreea și Blaze și-au aruncat priviri care au făcut-o pe doamna Malvina să creadă că flirtează. De asemenea, cu toate că Iza și Blaze se țineau de mână, fata și Marian își atingeau încălțările pe sub masă.

Nici acest gest nu a fost privit cu ochi buni de către cei din casă. Curând, Izabela s-a întors în living, unde Liviu, încurajat de Costinela, a invitat-o la dans. Următoarele minute îi găsesc pe terasă, în compania Costinelei și a lui Ionuț.

Citește și: Liviu, într-o discuție cu Alina: Izabela e un trofeu

La un moment dat, fiul doamnei Victoria îi spune lui Liviu că vrea să vadă un sărut al lor. Atunci, concurentul o trage pe Izabela spre el și o pupă pasional.

Ce spun Liviu și Izabela despre sărutul lor

Blaze a privit uimit sărutul celor doi concurenți, însă nici Izabela nu a părut mai încântată când a urmărit imaginile. Întrebați fiind de Simona Gherghe dacă formează un cuplu, cei doi au răspuns: ”Nu”.

De asemenea, cei doi nici nu au vrut să stea unul lângă altul, Liviu fiind vizibil afectat de sentimentele schimbătoare ale Izabelei, care a mai zis că momentul nu a venit natural.

”M-am lăsat dusă de val”, a zis ea.

Citește și: Izabela, în lacrimi după petrecere. Tânăra regretă sărutul și vrea să-l cunoască pe Blaze

S-a întâmplat la doar câteva minute după ce Iza a afirmat faptul că sărutul lor a fost o greșeală.

Mai multe detalii în materialul video atașat.

Blaze a dezaprobat gestul lui Liviu de a o săruta pe Izabela

Deși Iza a petrecut mult timp cu Blaze la petrecerea de duminică, fata a sfârșit în brațele lui Liviu la finalul serii.

Când s-a difuzat sărutul lor, tânărul nu a putut să-și controleze expresia facială. În plus, el a afirmat că Liviu s-a grăbit.

”Să fiu sincer nu știu, dar știu că Liviu s-a grăbit și a fost clar. Știu că ei i-a plăcut, după sărut au fost fericiți. Dacă ea nu a plăcut, imediat spunea că s-au grăbit. Acum sunt foarte bine, mă simt foarte bine”, a declarat Blaze.

Citește și: Gabriela Cristea prezintă Urzeala soacrelor la Antena Stars

Doamna Mari, dezamăgită de atitudinea fiului său

Nici doamna Mari nu a fost prea fericită de ceea ce s-a întâmplat. Mama lui Liviu crede că el și Izabela aveau nevoie de timp pentru a se cunoaște înainte de a face acest pas.

”De aia mă supăr, că nu am nicio putere. El chiar nu a învățat nimic din câte am trăit și trecut eu?! A văzut și știe viața noastră. M-a durut faptul că nu era motiv de fericire din moment ce Iza a zis că nu a fost ce a simțit”, a afirmat doamna Mari.

Gabriela Cristea prezintă Urzeala soacrelor la Antena Stars... Mireasa 2021, sezon 3. Izabela, în lacrimi după petrecere. Tânăra regretă sărutul și vrea să-l cunoască pe Blaze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x