Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba au vorbit la telefon. Ce i-a promis fosta concurentă

Adelina a revenit în casa Mireasa sezon 4, dar a trebuit să plece după un deces în familie. Ea l-a lăsat în competiție pe Seba, care nu a mai avut vești de la ea.

seba de la mireasa sezon 4 impreuna cu mama sa margareta Galerie
Adelina a revenit în casa Mireasa sezon 4, dar a trebuit să plece după un deces în familie. Ea l-a lăsat în competiție pe Seba, care nu a mai avut vești de la ea | Antena 1

”Seba, important este ce simți tu și ce îți dorești. Eu sunt convinsă că relația noastră va continua, indiferent de părerea celor din jur. Sunt foarte hotărâtă. Rămâne de văzut dacă voi veni acolo. Vreau să nu mai fi supărat.”, a zis Adelina.

”Sunt bine. Deci tu nu vii?”, a fost replica lui Seba.

”Eu îl voi aștepta. Sunt pregătită să mă mut la Botoșani.”, a mai spus Adelina.

Cum s-a format cuplul Adelina-Seba de la Mireasa sezon 4

În urmă cu câteva săptămâni, Adelina de la Mireasa sezon 4 și Seba au primit cadouri din partea susținătorilor. Cei doi se aflau pe terasă și la despărțire s-au sărutat. Deși s-au tachinat și fata susținea că a fost un pupic și nu un sărut, Seba a rugat-o să fie mai hotărâtă și asumată.

La scurt timp după acel moment, Seba a mers la cameră și a rugat-o pe mama lui, doamna Magdalena, să intre în emisiune pentru el. Concurentul de la Mireasa a afirmat că, indiferent de timpul pe care-l va mai petrece în competiție, speră să se poată baza pe sprijinul mamei.

După difuzarea materialului cu sărutul lor, Adelina și Seba au fost întrebați de Simona Gherghe dacă formează un cuplu. Inițial, cei doi au spus că vor să mai aștepte până să dea un răspuns, semn că nu au avut timp să vorbească despre statusul relației lor.

Totuși, ei s-au înțeles din priviri și s-au declarat un cuplu. Astfel, Adelina și Seba formează cel de-al șaselea cuplu din casa Mireasa sezon 4.

”Am decis să ne întrebați mâine. Suntem un cuplu”, a zis Seba.

Mireasa 2021, sezon 4. Ce au declarat Ana și Alexandru după noaptea la hotel... Mireasa 2021, sezon 4. Tachinări între Ela,Petrică și doamna Ioana: Plecăm patru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x