Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ela s-a supărat pe băieți pentru glumele nesărate la adresa lui Petrică

Ela a fost nemulțumită de faptul că băieții din casa Mireasa sezon 4 fac glume nesărate la adresa lui Petrică. Ba mai mult, ea susține că știe de la unul dintre ei care e părerea lor despre logodnicul său.

colaj de imagini cu ela si petrica de la mireasa sezon 4 Galerie
Ela a fost nemulțumită de faptul că băieții din casa Mireasa sezon 4 fac glume nesărate la adresa lui Petrică. Ba mai mult, ea susține că știe de la unul dintre ei care e părerea lor despre logodnicul său | Antena 1

Deranjată de comentariilor băieților, Ela i-a spus lui Petrică faptul că nu i se pare normală atitudinea lor față de el.

Paharul s-a umplut după concursul ”Cel mai lung sărut”, când Ion ar fi făcut niște observații care nu erau la locul lor. Acesta a afirmat că Petrică o mănâncă pe Ela, moment în care Petrică i-a arătat un gest obscen.

Ea a mai spus, de asemenea, că nimeni nu s-a bucurat pentru logodna lor și că a observat faptul că există persoane care îi sunt dușmani.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Victor a vorbit cu Andrada după scandalul monstru cu Adelina

Ela a subliniat faptul că observă privirile și glumele nesărate care se fac la adresa lor. Chiar dacă Petrică nu a vrut să intre în polemici, ea nu a mai suportat și le-a atras atenția.

Reacțiile nu au fost cele scontate. Ion, John și Marius au fost vizați de Ela, iar toți au negat acuzațiile. Ba mai mult, Ion a afirmat că a fost deranjat de gestul lui Petrică și de faptul că a țipat când au fost desemnați câștigători.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Petrică și Ela și-au mărturisit sentimentele

După momentele tensionate cu doamna Ioana, Ela și Petrică au ieșit pe terasă. Acolo și-au mărturisit sentimentele. ”Nu vreau să las pe nimeni să-mi fure fericirea.”, a zis Ela.

Petrică a încercat să o consoleze pe iubita lui: ”Asta e crucea pe care trebuie să o ducem”.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba s-au sărutat. Ce au răspuns la întrebarea dacă formează un cuplu

”Mă gândesc așa, cum ar fi fost să fie bine. Câteodată mă simt neputincioasă când aud vorbe care dor. Câteodată am și eu nevoie să fiu luată în brațe, să mă simt iubită.”, a zis Ela.

”Te iubesc eu”, a replicat Petrică.

Ela l-a luat în brațe și au stat câteva clipe îmbrățișați. ”Așteptam momentul potrivit. Ne facem noi momentul potrivit în mintea noastră. Nu e același ca în realitate”, a mai spus el. ”Și eu te iubesc, din tot sufletul”, a spus Ela.

Mireasa 2021, sezon 4. Victor a vorbit cu Andrada după scandalul monstru cu Adelina... Mireasa 2021, sezon 4. Mamele lui Alex și Anei îi încurajează să se căsătorească în Marea Finală din 19 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x