Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și-a făcut o operație estetică. Cum arată după schimbarea mult dorită

Adelina a avut un parcurs competițional considerat controversat de mulți. Tânăra s-a aflat în show-ul matrimonial Mireasa alături de fostul iubit, Alexandru, și asta a pus-o în multe situații neplăcute.

adelina tatucu de la mireasa sezon 4 in finala Galerie
Adelina a avut un parcurs competițional considerat controversat de mulți. Tânăra s-a aflat în show-ul matrimonial Mireasa alături de fostul iubit, Alexandru, și asta a pus-o în multe situații neplăcute. | Antena 1

De-a lungul timpului, Adelina a vorbit despre lipsa de încredere în propria persoană și cei care au avut divergențe cu ea s-au legat de aspectul ei fizic.

Incredibil de frumoasă, fata a rămas puternică în fața lor. Totuși, după ieșirea din competiția Mireasa sezon 4 a decis să-și modifice trăsăturile, așa că a apelat la ajutorul unui medic plastician.

Cum arată Adelina de la Mireasa sezon 4 după ce și-a mărit bustul

Adelina este posesoarea unor trăsături angelice și unui corp ca tras prin inel. Cu toate acestea, fosta concurentă de la Mireasa sezon 4 a decis să-și mărească bustul pentru a echilibra proporțiile trupului său.

La scurt timp după ce Finala Mireasa, ea a postat un video în care părea să țină un implant mamar și întreba susținătorii dacă să facă pasul.

Iată că tânăra a decis să se supună acestei intervenții și a ales o mărime potrivită corpului ei. Ea și-a etalat noua achiziție pe Instagram, unde apare într-o rochie neagră și decoltată.

Complimentele au curs în secțiunea de comentarii și postarea a strâns peste 2.500 de like-uri în doar 24 de ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine e Adelina Tătucu de la Mireasa sezon 4

S-a născut pe 29 septembrie 1998 la Orșova. I se mai spune și Alexandra, dar nu e prenumele din buletin. Își dorește să i se spună așa pentru că pe bunicul ei îl cheamă Alexandru și au o relație specială.

Fosta concurentă de la Mireasa sezon 4 a urmat Liceul ”Regele Ferdinand 1” din Timișoara, profilul economic. După absolvire a decis că nu dă la facultate, așa că s-a angajat la un hotel din Timișoara, ca ospătar.

După câteva luni, a plecat în Germania, la mătușa ei. La muncă i-a plăcut, dar nu s-a acomodat cu clima, în plus nu avea prieteni, nu era viața ca în România. În luna august a acestui an a decis să se întoarcă acasă.

Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra și Aron au făcut pereche pentru un task, iar asta nu a fost pe placul lui Cosmin... Mireasa 2022, sezon 5. Perneș și Andrei, la cuțite. Cum s-a ajuns la cuvinte grele și amenințări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x