Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor, prezenți în platoul Capriciile Iubirii. Ce vești au adus despre cuplul lor

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 au revenit la Capriciile Iubirii la câteva luni după ce au plecat din casă.

andrada si victor imbracati in alb si crem la mireasa capriciile iubirii Galerie
Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 au revenit la Capriciile Iubirii la câteva luni după ce au plecat din casă. | Antena 1

Andrada și Victor sunt mai bine ca niciodată spun ei. Concurenta a dezvăluit că nu s-au certat nici măcar o dată de când au ieșit din competiție.

Ea a zis că sunt bine și că se gândesc să se căsătorească, doar că momentan sunt concentrați pe carieră. Andrada s-a angajat și este asistentă medicală în Brașov, pe când Victor este antrenor personal și încă unul foarte ocupat.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Primele probleme în cuplul Yana-Andrei? De ce concurenta i-a zis să ”nu ridice tonul”

”Un lucru foarte important este că după ce am ieșit din competiție ne-am mutat la mine și lucrurile au decurs în continuare foarte bine. Aveam o oarecare teamă amândoi, că poate nu ne înțelegem, poate ne-am înțeles acolo pentru că era conjunctura de așa natură să stăm doar împreună. Când am văzut că ne înțelegem ne-am bucurat foarte tare”, a afirmat Victor.

E Andrada de la Mireasa sezon 4 însărcinată sau nu?

Andrada de la Mireasa sezon 4 a spus că nu este însărcinată și Victor a promis că va anunța sarcina în cadrul emisiunii, atunci când va fi cazul.

”Are 5-6 mese pe zi, probabil și din cauza asta”, a glumit Victor.

”Am primit frecevent comentarii pe Instagram, Facebook... nu sunt. Asta i-am și răspuns unei doamne. Mi-a zis că după față și după sâni par însărcinată. I-am zis: ”nu, doamnă, asta e structura mea de gravidă”.”, a afirmat și Andrada.

Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin, discuție codată și în șoaptă despre regulile fixate la hotel. Cum explică

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin, discuție codată și în șoaptă despre regulile fixate la hotel. Cum explică... Mireasa 2022, sezon 5. Primele probleme în cuplul Yana-Andrei? De ce concurenta i-a zis să ”nu ridice tonul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x