Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin, discuție codată și în șoaptă despre regulile fixate la hotel. Cum explică

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 au purtat o discuție codată și în șoaptă despre un lucru pe care nu au vrut să-l dezvăluie.

alina si valentin stau intinsi pe canapeaua din livingul baietilor Galerie
Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 au purtat o discuție codată și în șoaptă despre un lucru pe care nu au vrut să-l dezvăluie. | Antena 1

”Te simt departe.”, a zis Alina când stătea în brațele iubitului. ”Acum da, în secundele astea, da că ai zis ceva și m-ai pus pe gânduri un pic. Mă faci să mă gândesc de fiecare dată când atingi subiectul.”, a răspuns Valentin.

Discuție codă între Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5

”La ce să te gândești?”, a replicat concurenta și Vali i-a zis: ”La ce zici. La ce zici și dacă are legături. Nu vreau niciodată în viața asta, dacă s-ar întâmpla sau așa mai departe, să fiu eu vina pentru ceva ce ai nevoie, ai avea nevoie sau te alimenta. Poate îți doreai, poate îți lipsea ceva și nu regăseai la mine și totuși... chiar nu vreau să fie chestia asta”.

”Gen, dacă mie mi-ar fi lipsit ceva înainte să intru cu tine într-o relație, totuși am acceptat să intru cu tine în relație cu toate că există o lipsă”, a zis Alina, încercând să înțeleagă la ce se referă iubitul ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cine e și cum arată Alisia, noua concurentă. Ce băiat i-a atras atenția

Vali i-a spus că se referă la anumite lipsuri ale ei, pe care le-ar putea căuta la el și pe care e posibil să nu le găsească. ”Am tras concluzia asta pentru că în prima fază a emisiunii mi-ai zis că te-a atras nu știu ce. De acolo nu mai înțeleg. Apoi îmi spui mie, apoi... De aia îți zic, că nu înțeleg. Sunt trei tabere”, a mai spus Valentin.

Alina i-a explicat că în prima fază nu i-a plăcut nimic: ”Ți-am explicat asta la hotel, a fost doar așa. Eu când te-am ales pe tine... În primul rând, fizic clar te-am plăcut pe tine. Dacă mi-ai atras atenția, clar ai fost ăla care mi-a plăcut.

Apoi te-am cunoscut, mie mi-a plăcut la tine tot, și cum gândești, cum vorbești și cum pui problema, cum rezolvi problema. Nu ar exista altceva, dacă te referi la altă tabără. Nu ar exista altceva ce eu nu aș vrea și nu aș putea avea de la tine.”

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, deranjată de comentariile Alinei despre sforăitul lui Leo. S-au certat în live

Cum explică Valentin și Alina ce au discutat codat pe canapea

După difuzarea materialului, Valentin a menționat că era vorba despre o temere de a lui și nevoia de a fi ascultat de Alina, atunci când are îndoieli.

”Nu era un subiect fix, era o chestie generală”, a mai spus Vali, care a recunoscut că este vorba despre un lucru pe care nu ar vrea să-l afle toată lumea.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Cine e și cum arată Alisia, noua concurentă. Ce băiat i-a atras atenția... Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor, prezenți în platoul Capriciile Iubirii. Ce vești au adus despre cuplul lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x