Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Bunica Ralucăi a sunat și a avut un mesaj pentru Ion. Ce l-a rugat din suflet

Raluca a început să plângă după ce a fost difuzat un material cu imagini de la petrecerea de sâmbătă, care a avut loc la câteva ore după despărțirea de Ion de la Mireasa sezon 4.

raluca de la mireasa sezon 4 plange Galerie
Raluca a început să plângă după ce a fost difuzat un material cu imagini de la petrecerea de sâmbătă, care a avut loc la câteva ore după despărțirea de Ion de la Mireasa sezon 4 | Antena 1

”Sper că mami mă aude. Am mare nevoie de ceva, de niște sfaturi. O rog pe mami să mă sune, simt am nevoie de niște sfaturi. Nu cred că merit asta. M-am simțit foarte folosită. Nu merit așa ceva, am fost bună”, a zis Raluca în timp ce plângea.

Ion a sărit și a afirmat că fosta lui iubită încearcă să se victimizeze.

”Mi se pare șantaj prin plâns. Vrea să atragă empatie prin plâns la comandă.”, a zis Ion. ”Lasă că numai de bine m-ai vorbit la tine în casă.”, a zis Raluca.

Ce l-a rugat bunica Ralucăi pe Ion de la Mireasa sezon 4

După ce a cerut să vorbească cu mama ei, Raluca și-a auzit bunica.

”Nu mai plânge, nu ai pentru cine. Ți-am mai spus și data trecută. Lasă-l în pace și orientează-te spre altcineva. Să văd câte picioare rupte văd acolo de la Ion.”, a zis bunica Ralucăi.

Ion a afirmat că nu se pune problema. Atunci, femeia a avut o rugăminte pentru el: ”Te rog să te ții de cuvânt, Ion. Te rog din suflet, las-o în pace. Nu o mai pune pe gânduri și tot felul de..”, a zis bunica Ralucăi.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ion i-a zis lui Carmen că vrea să o cunoască mai bine. Fata a refuzat, dar a trimis ulterior o scrisoare

Ce i-a propus Ion lui Carmen după eliminarea ei

După ce s-a despărțit de Raluca de la Mireasa sezon 4, Ion i-a zis lui Carmen că vrea să înceapă o cunoaștere cu ea. Inițial, fata a refuzat, dar a trimis o scrisoare o zi mai târziu.

”Ești prea de tot să pleci. Trebuia să plec eu mai bine. Nu-mi vine să cred.”, a zis Ion, imediat după ce s-a anunțat că fata va fi eliminată.

Puțin mai târziu, Ion le spunea băieților că vrea să înceapă o cunoaștere cu Carmen. A mers la camere și a vorbit.

”Păi urma să vorbesc cu ea. Stai vă vezi. Vreau să dau și eu un mesaj producției. Vreau să rămână aici pentru mine, să începem o cunoaștere.”, a spus Ion la cameră.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Doamna Eugenia a cedat după un nou material cu Marius și Maria. De ce a plâns

Mai târziu, în timp ce o ținea de mână, Ion și-a expus sentimentele de față cu toată lumea.

”Mie nu-mi convine deloc că pleci. Vreau să intru într-o cunoaștere cu tine dacă vrei și eu. Eu nu aș vrea deloc să te las să pleci. Dacă ești de acord, o să zic în live. Am vrut să închei înainte de a începe ceva.”, a zis Ion.

Carmen a refuzat și a afirmat că nu crede faptul că ar putea fi împreună. Atunci, el a declarat că îi respectă decizia și că nu i-ar mai da drumul din îmbrățișare.

Mireasa 2021, sezon 4. Doamna Eugenia a cedat după un nou material cu Marius și Maria. De ce a plâns... Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x