Căutare Live

Mireasa 2021, sezon 4. Ce au discutat Ela și Petrică după gluma făcută de ei legată de o posibilă sarcină

Ela și Petrică au tachinat-o pe doamna Ioana și i-au zis că vor pleca patru din emisiune. Cu toate că el a specificat că e o glumă, cei doi nu au fost foarte clari și asta nu face decât să alimenteze ideea că Ela este însărcinată.

Ela și Petrică au tachinat-o pe doamna Ioana și i-au zis că vor pleca patru din emisiune. Cu toate că el a specificat că e o glumă, cei doi nu au fost foarte clari și asta nu face decât să alimenteze ideea că Ela este însărcinată

Antena 1

După emisiunea live, în care Simona Gherghe a anunțat-o pe Ela că îi va lăsa un test de sarcină și că nu este nevoie să dezvăluie rezultatul, Ela și Petrică au avut o discuție.

Fata i-a mărturisit că este pudică și că această situație o rușinează.

Ce au discutat Ela și Petrică după gluma făcută de ei legată de o posibilă sarcină

După emisiune, doamna Elena a mers la Ela și doamna Ioana și le-a întrebat despre sarcină. ”Nu știu, du-te și fă-ți un test. Nu e rușine. Măcar știi. Faci prima urină de dimineață...”, a replicat mama lui Petrică.

”Vă rog frumos.”, a spus Ela și doamna Ioana s-a retras. Atunci, logodnicul fetei a întrebat-o dacă vrea să facă testul.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Tachinări între Ela,Petrică și doamna Ioana: Plecăm patru

”Aoleu, taci din gură și tu că nu fac nimic, ce ai? Cred că au înlemnit mami și tati în fața televizorului. Eu sunt rușinoasă rău cu chestiile astea. Sunt pudică. Eu nu pot să vorbesc despre chestiile astea oricum. Mi se pare așa... și dacă ar fi fost, până acum m-aș fi simțit mai rău decât m-am simțit. Nici nu slăbeam. Eu am slăbit.”, a mai spus iubita lui Petrică când a rămas singură cu partenerul ei.

La scurt timp, doamna Ioana a revenit și le-a arătat sprijinul celor doi: ”Nu e nevoie, am glumit cu dumneavoastră.” Ea a adăugat că Ela nu ar trebui să mai fumeze.

”Mi-e rușine, iubi. Îmi crapă obrazul de rușine. Mi-e rușine de mor.”, a afirmat Ela când au rămas iar singuri. Petrică i-a zis că trebuie să vorbească.

Ela și Petrică, noi explicații despre ”mărirea familiei”

La emisiunea ”Mireasa- Capriciile Iubirii”, Ela a spus că este devreme pentru un copil, dar că s-ar bucura dacă ar fi așa. ”Oricum aveam în plan”, a zis ea.

Doamna Ioana a părut încântată de această posibilitate, dar cei doi continuă să mențină suspansul și să spună că este o glumă. ”Știu că nu este așa, mi-am confirmat eu”, a zis Ela.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, Ela și doamna Ioana au câștigat task-ul cu roast

Mireasa 2021, sezon 4. Tachinări între Ela,Petrică și doamna Ioana: Plecăm patru... Mireasa 2021, sezon 4. Ela și-a făcut testul de sarcină: ”Iubi, vino repede”...
Ultimele știri