Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ce i-a spus doamna Ioana lui Petrică după ce și-a cunoscut cealaltă noră

Doamna Ioana de la Mireasa sezon 4 i-a spus lui Petrică toate nemulțumirile pe care nu a apucat să i le zică fiului său, Vasile, care i-a prezentat viitoarea noră.

doamna ioana, petrica, ela la mireasa capriciile iubirii Galerie
Doamna Ioana de la Mireasa sezon 4 i-a spus lui Petrică toate nemulțumirile pe care nu a apucat să i le zică fiului său, Vasile, care i-a prezentat viitoarea noră | Antena 1

”Nici nu m-am așteptat. Eu am visat... M-am gândit că poate o luați voi pe aia din Sârbi.”, a zis doamna Ioana, în timpul unei conversații cu Petrică.

”Auzi mamă, tu te-auzi ce vorbești? Că ne-am potrivi cumva... Vrei să ne măriți tu... vrei...”, a zis Petrică, uimit de cuvintele spuse de mama sa.

Doamna Ioana, nemulțumită de alegerile feciorilor

Resemnată că fiul cel mare pare să fi ales deja să-și construiască un viitor cu Ela, doamna Ioana a zis: ”Atunci măcar Vasile. Și ce... dacă ar mai fi așteptat. Sigur, că aia nu se mărită acum că are școală. Ce are că o aștepți?!”

Atunci, concurentul s-a supărat: ”Ți-ai pus în cap niște idei, niște fete care-ți plac ție. Te gândești dacă ne plac și nouă?”.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Noi apropieri între Marius și Amalia la date? Doamna Eugenia a analizat toată situația

”Da, să-mi placă, da. Păi, prea v-ați grăbit. Și așa, încă nu-i trecut nimic. Am vrut să-i șoptesc lui Vasile mai multe la ureche... Păi asta-i. Dar nu i-am spus mai multe acolo că m-ar fi auzit.”, a mai adăugat doamna Ioana.

”Eu sunt cu inima un pic mai împărțită acolo la noi, la Maramureș. Prea s-au grăbit, băieții.”, a mai explicat doamna Ioana după difuzarea materialului.

Mama lui Petrică i-a zis Elei că nu-i convine faptul că fata și Giulia, cealaltă noră, sunt brunețele, iar pielea băieților ei este mai albă.

”Mi-ar fi plăcut să fie așa, mai după ei”, a spus femeia la Antena Stars.

Ce spunea doamna Ioana despre relația fiului său cel mic

Doamna Ioana și-a revăzut fiica, Ileana, și pe Vasile, fiul ei cel mic. Aceștia au fost prezenți în platoul ”Mireasa- Capriciile Iubirii” alături de iubita tânărului.

”Îmi face o surpriză.”, a zis doamna Ioana, după ce i-a văzut pe fiul și fiica sa. Între ei se afla nimeni alta decât iubita băiatului ei. ”Cred că e prietena”, a zis Petrică.

”Seamănă cu tatăl lui. Umblă la fete mai demult. Prea repede se grăbesc”, a zis doamna Ioana. Atunci, Gabriela Cristea a făcut prezentările: ”Dați-mi voie să o prezint pe Giulia.”, a spus moderatoarea emisiunii ”Mireasa-Capriciile Iubirii” de la Antena Stars.

Doamna Ioana a observat că fiul său, Vasile, este foarte emoționat și l-a încurajat să fie mai incisiv: ”Vorbește dacă ai venit aici”.

Întrebată dacă își însoară ambii băieți într-un an, ea a zis: ”Eu nu știu. Eu zic să mai stea, să nu se grăbească. Au mai fost la noi nunți, au făcut doi frați împreună.”

Mireasa 2021, sezonul 4. Mama Andradei a intrat în direct în emisia live. A ținut să lămurească problema fiicei sale... Mireasa 2021, sezon 4. Noi apropieri între Marius și Amalia la date? Doamna Eugenia a analizat toată situația...
Video Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Marti, 03.10.2023, 16:54
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Giorgio și Inga din sezonul 6 Mireasa au surprins pe toată lumea când au anunțat că formează un cuplu în aprilie 2023, însă nu au mai apărut împreună de ceva timp. Recent, cei doi au publicat o fotografie cu ei.

Marti, 03.10.2023, 17:39
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

În urmă cu câteva zile, Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8 au discutat la telefon. Iată ce și-au spus.

Marti, 03.10.2023, 15:45
Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a născut în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu nou născutul, care este în căruț. Chipul nu i se vede, semn că fosta soție a lui Valentin nu vrea să-l expună pe cel mic.

Marti, 03.10.2023, 14:49
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Daniel de la Mireasa sezonul 8 a primit o scrisoare de la fratele său, Claudiu. Iată ce i-a transmis acesta.

Marti, 03.10.2023, 14:10
x