Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ce i-a spus doamna Ioana lui Petrică după ce și-a cunoscut cealaltă noră

Doamna Ioana de la Mireasa sezon 4 i-a spus lui Petrică toate nemulțumirile pe care nu a apucat să i le zică fiului său, Vasile, care i-a prezentat viitoarea noră.

doamna ioana, petrica, ela la mireasa capriciile iubirii Galerie
Doamna Ioana de la Mireasa sezon 4 i-a spus lui Petrică toate nemulțumirile pe care nu a apucat să i le zică fiului său, Vasile, care i-a prezentat viitoarea noră | Antena 1

”Nici nu m-am așteptat. Eu am visat... M-am gândit că poate o luați voi pe aia din Sârbi.”, a zis doamna Ioana, în timpul unei conversații cu Petrică.

”Auzi mamă, tu te-auzi ce vorbești? Că ne-am potrivi cumva... Vrei să ne măriți tu... vrei...”, a zis Petrică, uimit de cuvintele spuse de mama sa.

Doamna Ioana, nemulțumită de alegerile feciorilor

Resemnată că fiul cel mare pare să fi ales deja să-și construiască un viitor cu Ela, doamna Ioana a zis: ”Atunci măcar Vasile. Și ce... dacă ar mai fi așteptat. Sigur, că aia nu se mărită acum că are școală. Ce are că o aștepți?!”

Atunci, concurentul s-a supărat: ”Ți-ai pus în cap niște idei, niște fete care-ți plac ție. Te gândești dacă ne plac și nouă?”.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Noi apropieri între Marius și Amalia la date? Doamna Eugenia a analizat toată situația

”Da, să-mi placă, da. Păi, prea v-ați grăbit. Și așa, încă nu-i trecut nimic. Am vrut să-i șoptesc lui Vasile mai multe la ureche... Păi asta-i. Dar nu i-am spus mai multe acolo că m-ar fi auzit.”, a mai adăugat doamna Ioana.

”Eu sunt cu inima un pic mai împărțită acolo la noi, la Maramureș. Prea s-au grăbit, băieții.”, a mai explicat doamna Ioana după difuzarea materialului.

Mama lui Petrică i-a zis Elei că nu-i convine faptul că fata și Giulia, cealaltă noră, sunt brunețele, iar pielea băieților ei este mai albă.

”Mi-ar fi plăcut să fie așa, mai după ei”, a spus femeia la Antena Stars.

Ce spunea doamna Ioana despre relația fiului său cel mic

Doamna Ioana și-a revăzut fiica, Ileana, și pe Vasile, fiul ei cel mic. Aceștia au fost prezenți în platoul ”Mireasa- Capriciile Iubirii” alături de iubita tânărului.

”Îmi face o surpriză.”, a zis doamna Ioana, după ce i-a văzut pe fiul și fiica sa. Între ei se afla nimeni alta decât iubita băiatului ei. ”Cred că e prietena”, a zis Petrică.

”Seamănă cu tatăl lui. Umblă la fete mai demult. Prea repede se grăbesc”, a zis doamna Ioana. Atunci, Gabriela Cristea a făcut prezentările: ”Dați-mi voie să o prezint pe Giulia.”, a spus moderatoarea emisiunii ”Mireasa-Capriciile Iubirii” de la Antena Stars.

Doamna Ioana a observat că fiul său, Vasile, este foarte emoționat și l-a încurajat să fie mai incisiv: ”Vorbește dacă ai venit aici”.

Întrebată dacă își însoară ambii băieți într-un an, ea a zis: ”Eu nu știu. Eu zic să mai stea, să nu se grăbească. Au mai fost la noi nunți, au făcut doi frați împreună.”

Mireasa 2021, sezonul 4. Mama Andradei a intrat în direct în emisia live. A ținut să lămurească problema fiicei sale... Mireasa 2021, sezon 4. Noi apropieri între Marius și Amalia la date? Doamna Eugenia a analizat toată situația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x