Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Noi apropieri între Marius și Amalia la date? Doamna Eugenia a analizat toată situația

Marius și Amalia de la Mireasa sezon 4 au mers la un nou date, cu scopul de a clarifica lucrurile între ei. Băiatul spune că acolo nu s-a întâmplat ”nimic special”

maria si marius la capriciile iubirii de la antena stars Galerie
Marius și Amalia de la Mireasa sezon 4 au mers la un nou date, cu scopul de a clarifica lucrurile între ei. Băiatul spune că acolo nu s-a întâmplat ”nimic special” | Antena 1

”Tu cum ești?”, a vrut să știe Marius. ”Phaa... mbine. Tu cum ești?! Te supără ceva?”, a spus Maria. Băiatul a zis că nu a venit aici să aibă supărări și, surprinzător, a vrut să știe ce motive are fata pentru a fi supărată.

Marius și Maria, discuție lămuritoare

Ea i-a zis că a fost pusă în mai multe ipostaze neplăcute și băiatul a vrut să știe ce fel de ipostaze. ”Din nou, toată lumea îmi sare în cap, că oarecum eu îți iau apărarea. Și tu vrei să scapi de mine și nu știi cum. Inclusiv Amalia a zis așa. Nu ești pregătit să fii într-o relație. Încă visezi la a te juca, la a te mai duce și pe colo și pe colo.

Nu mai stau, pentru ce să mă joc de a fi sau a nu fi. Ori suntem corecți ori nu mai suntem?! Nu ai nimic de zis și lași loc de interpretări. Nu-mi iei apărarea, eu o fac pentru amândoi”, i-a reproșat Maria.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ce i-a spus doamna Ioana lui Petrică după ce și-a cunoscut cealaltă noră

Fata a concluzionat că Marius nu este capabil de o relație și că nu este suficient de matur pentru ceva serios. ”Eu nu vreau să te simți nici tu prost. Îmi dau seama că văd ai tăi și știm cum ești cu ai tăi. De asta nu știu ce să fac. Ți-am zis ce a fost cu mine și cu ea... Și adică nu aveam nimic. Bă, n-a fost așa cum a zis ea.

Nu am zis pentru că nu-mi place să mă cert. Stau să mă contrazic, să mă alea. Nu meriți toate prostiile astea. Tu ai fi ultima care ar merita asta.”, a încercat Marius să explice.

Maria sau Amalia? Ce vrea Marius

Întrebat pe care dintre fete și-o dorește lângă el, Marius a zis că nu-mi dorește ”în mod deosebit” pe niciuna dintre fete. El a afirmat că s-a apropiat de concurentă doar pentru că simțea faptul că se poate atașa de ea.

Cu toate acestea, Marius crede că-i face rău Mariei, motiv pentru care s-a îndepărtat.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Isidora crede că Adelina nu se apropie de Ionuț pentru că o așteaptă cineva afară

Ce s-a întâmplat între Marius și Amalia la date

”Luni la date ne-am pupat ultima oară”, a zis Marius. ”Ești 100% sigur de asta? Astăzi nu s-a întâmplat nimic?”, a întrebat Gabriela Cristea. Sigur pe el, fiul doamnei Eugenia a afirmat că este foarte sigur și că la date-ul de miercuri nu s-a întâmplat nimic.

”Nu s-a întâmplat nimic special. Am fost la un date și atât. Nu s-a întâmplat nimic, pur și simplu a venit și m-a pupat pe obraz. Nu știu ce se mai înțelege și ce se mai vede. Și acum s-a văzut că nu am făcut nimic. Nu aș avea ce să-i mărturisesc Mariei și de ce”, a afirmat concurentul la Antena Stars.

Doamna Eugenia a sărit în apărarea fiului

”Am și eu o întrebare: Atâta timp cât el nu s-a declarat un cuplu, fiind în cunoaștere cu Maria, nu poți cunoaște mai multe fete? Nu te poți orienta decât spre una singură?”, a zis și doamna Eugenia, cea care s-a ferit, până acum, să-și spună părerea despre comportamentul lui Marius.

Ea a mai zis că fiul ei își asumă aceste jocuri pentru că ar fi recunoscut de la primele gesturi: ”A recunoscut că a fost atracție fizică cu Amalia de la primul pupic. De aia s-a și oprit, să-și dea seama. Din astea s-au mai întâmplat în casă. De ce reproșuri doar pentru el?”

Mireasa 2021, sezon 4. Ce i-a spus doamna Ioana lui Petrică după ce și-a cunoscut cealaltă noră... Mireasa 2021, sezon 4. Isidora crede că Adelina nu se apropie de Ionuț pentru că o așteaptă cineva afară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x