Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ce părere are tatăl lui Alexandru despre Ana

Domnul Brebenoiu, tatăl lui Alexandru de la Mireasa sezon 4, a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Mireasa- Capriciile Iubirii.

ana si alexandru de la mireasa imbracati in negru Galerie
Domnul Brebenoiu, tatăl lui Alexandru de la Mireasa sezon 4, a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Mireasa- Capriciile Iubirii | Antena 1

Tatăl lui Alexandru a vorbit cu Ana și concurentul după ce a fost difuzat un material în care băiatul îi spunea că este perfectă pentru el.

Ce părere are tatăl lui Alexandru de la Mireasa sezon 4 despre Ana

”Bă, tati, să știi... ai văzut, când ai plecat, nu prea mi-a plăcut mie așa, dar acum să știi că-mi place. Îmi place și de fată și să fii cuminte. Te urmăresc câteodată, știi că nu prea îmi place mie să mă uit. El este un copil cuminte și mai calculat, mai reținut. Nu intră în toate discuțiile fără rost”, a zis domnul Brebenoiu.

Părintele lui Alex a afirmat că o place pe Ana și că-și dorește ca relația lor să evolueze.

Citește și: Andrada și Victor au avut o discuție liniștită, dar ce a urmat este greu de privit

”Și de ea (n.r. Ana), să știți că îmi place. Se potrivesc amândoi. Să le dea Dumnezeu sănătate. Așa crede toată familia, da. Sper să fie bine, să fie într-un ceas bun.”, a mai adăugat tatăl concurentului.

Tatăl lui Alexandru a mai spus că-i vede pe cei doi dansând la nuntă. ”Se potrivesc amândoi”, a concluzionat el.

Alexandru nu și-a putut reține lacrimile când și-a auzit mama

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandru a vorbit la telefon cu mama sa. La vremea respectivă, acuzele la adresa lui, făcute de Adelina, au făcut-o pe femeie să sune și să-i ofere câteva sfaturi.

Citește și: Amalia și John au mers la un date. Unde au mers cei doi

După ce i-a spus că o iubește și mama lui a închis, concurentul de la Mireasa sezon 4 și-a pus mâinile la față și a început să plângă.

El a afirmat că avea nevoie de acestă convorbire și că îi este dor de cea care i-a dat viață. Unul dintre regretele lui era că nu a petrecut mai mult timp cu mama sa înainte să se înscrie la show-ul matrimonial de la Antena 1.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au avut o discuție liniștită, dar ce a urmat este greu de privit... Mireasa 2021, sezon 4. Ela, în lacrimi după o remarcă a doamnei Ioana. Petrică, la un pas să-și iasă din minți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x