Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Cum le-a pozat Victor pe Andrada și buni Lenu. Cele două au avut multe neînțelegeri în competiție

Victor de la Mireasa sezon 4 a publicat o imagine cu Andrada și buni Lenu. Cele două apar îmbrățișate, lucru care dă de înțeles că relația lor a evoluat în bine.

colaj de imagini cu buni lenu, andrada si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Victor de la Mireasa sezon 4 a publicat o imagine cu Andrada și buni Lenu. Cele două apar îmbrățișate, lucru care dă de înțeles că relația lor a evoluat în bine. | Antena 1

Andrada și Victor au trăit o poveste pasională de dragoste în casa Mireasa sezon 4, iar ea a continuat și afară.

Tinerii au părăsit competiția împreună și au plecat la Brașov, acolo unde s-au stabilit. Lângă ei a fost mereu buni Lenu, pentru care Victor poartă o dragoste imensă.

Deși în competiție bunica Lenu a criticat firea vulcanică a Andradei, se pare că cele două s-au apropiat foarte tare de când locuiesc în același oraș.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată și cine e Răzvan, noul concurent

Ce poză a postat Victor cu buni Lenu și Andrada

De 1 mai, Victor a petrecut cu buni Lenu și Andrada, logodnica lui. Cei trei s-au pozat și au postat imaginea în social media, acolo unde au primit o mulțime de complimente.

”Sunteți frumoși❤️😍”, a scris cineva în comentarii. ”Tot frumoși și tineri ați rămas!”, a notat altcineva în secțiunea respectivă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea de dragoste dintre Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4

Încă de la începutul show-ului matrimonial Mireasa sezon 4, Victor a format un cuplu cu Anca. Însă relația a durat doar câteva zile pentru că altcineva i-a atras atenția: Andrada.

Sentimentele au fost reciproce și cei doi s-au declarat rapid un cuplu. A urmat un drum frumos, însă presărat cu certuri violente, având în vedere firile impulsive ale celor doi îndrăgostiți.

Însă iubirea i-a făcut să vadă mai limpede și au lăsat la o parte sentimentele neplăcute, produse de traumele vechi.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Andrei, ”îngenunchiat” de vorbele mamei sale. A plecat capul când a auzit ce a spus despre Larisa și Dana

Astfel, cei doi au luptat din greu pentru a își construi relația mult dorită. La puțin timp, cei doi concurenți aveau parte de o nouă încercare: Victor a fost eliminat.

După eliminarea lui Victor, Andrada a suferit enorm și suferința a ambiționat-o să câștige proba Cabinei telefonice. Cu gândul la iubitul ei, concurenta de la Mireasa sezon 4 a rezistat 6 ore alături de Raluca, pe care a învins-o.

Drept recompensă, a plecat o noapte la Predeal, împreună cu Raluca, acolo unde o aștepta o surpriză.

Victor a venit și a cerut-o în căsătorie, deși concurenta nici nu mai visa la acest lucru după ce Simona Gherghe i-a zis că trebuie să plece la munte cu cineva din competiție și nu cu Victor.

Cei doi s-au logodit și Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4. Totuși, el nu a devenit concurent cu drepturi depline și decizia a stat în mâna publicului.

Telespectatorii au avut de ales între a îi oferi statutul de concurent și șansa să continue povestea cu Andrada în casa Mireasa sau să fie amândoi eliminați.

Timp de 10 zile, telespectatorii show-ului matrimonial au votat intens în aplicația Antena 1 și au decis soarta cuplului Andrada-Victor în casa Mireasa sezon 4. Decizia lor a fost ca Victor și Andrada să părăsească competiția.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș i-au dat detalii Larisei despre noaptea petrecută fără camere

Mireasa 2020, sezon 2. Cum au apărut Mihai și Bianca pe rețelele sociale. Ipostaza în care fanii așteptau să-i vadă... Mireasa 2022, sezon 5. Sese a tras-o puternic de mână și haine pe Giovana după ce s-au certat. Ulterior a spart ușa de n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x