Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Cum le-a pozat Victor pe Andrada și buni Lenu. Cele două au avut multe neînțelegeri în competiție

Victor de la Mireasa sezon 4 a publicat o imagine cu Andrada și buni Lenu. Cele două apar îmbrățișate, lucru care dă de înțeles că relația lor a evoluat în bine.

colaj de imagini cu buni lenu, andrada si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Victor de la Mireasa sezon 4 a publicat o imagine cu Andrada și buni Lenu. Cele două apar îmbrățișate, lucru care dă de înțeles că relația lor a evoluat în bine. | Antena 1

Andrada și Victor au trăit o poveste pasională de dragoste în casa Mireasa sezon 4, iar ea a continuat și afară.

Tinerii au părăsit competiția împreună și au plecat la Brașov, acolo unde s-au stabilit. Lângă ei a fost mereu buni Lenu, pentru care Victor poartă o dragoste imensă.

Deși în competiție bunica Lenu a criticat firea vulcanică a Andradei, se pare că cele două s-au apropiat foarte tare de când locuiesc în același oraș.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată și cine e Răzvan, noul concurent

Ce poză a postat Victor cu buni Lenu și Andrada

De 1 mai, Victor a petrecut cu buni Lenu și Andrada, logodnica lui. Cei trei s-au pozat și au postat imaginea în social media, acolo unde au primit o mulțime de complimente.

”Sunteți frumoși❤️😍”, a scris cineva în comentarii. ”Tot frumoși și tineri ați rămas!”, a notat altcineva în secțiunea respectivă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea de dragoste dintre Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4

Încă de la începutul show-ului matrimonial Mireasa sezon 4, Victor a format un cuplu cu Anca. Însă relația a durat doar câteva zile pentru că altcineva i-a atras atenția: Andrada.

Sentimentele au fost reciproce și cei doi s-au declarat rapid un cuplu. A urmat un drum frumos, însă presărat cu certuri violente, având în vedere firile impulsive ale celor doi îndrăgostiți.

Însă iubirea i-a făcut să vadă mai limpede și au lăsat la o parte sentimentele neplăcute, produse de traumele vechi.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Andrei, ”îngenunchiat” de vorbele mamei sale. A plecat capul când a auzit ce a spus despre Larisa și Dana

Astfel, cei doi au luptat din greu pentru a își construi relația mult dorită. La puțin timp, cei doi concurenți aveau parte de o nouă încercare: Victor a fost eliminat.

După eliminarea lui Victor, Andrada a suferit enorm și suferința a ambiționat-o să câștige proba Cabinei telefonice. Cu gândul la iubitul ei, concurenta de la Mireasa sezon 4 a rezistat 6 ore alături de Raluca, pe care a învins-o.

Drept recompensă, a plecat o noapte la Predeal, împreună cu Raluca, acolo unde o aștepta o surpriză.

Victor a venit și a cerut-o în căsătorie, deși concurenta nici nu mai visa la acest lucru după ce Simona Gherghe i-a zis că trebuie să plece la munte cu cineva din competiție și nu cu Victor.

Cei doi s-au logodit și Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4. Totuși, el nu a devenit concurent cu drepturi depline și decizia a stat în mâna publicului.

Telespectatorii au avut de ales între a îi oferi statutul de concurent și șansa să continue povestea cu Andrada în casa Mireasa sau să fie amândoi eliminați.

Timp de 10 zile, telespectatorii show-ului matrimonial au votat intens în aplicația Antena 1 și au decis soarta cuplului Andrada-Victor în casa Mireasa sezon 4. Decizia lor a fost ca Victor și Andrada să părăsească competiția.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș i-au dat detalii Larisei despre noaptea petrecută fără camere

Mireasa 2020, sezon 2. Cum au apărut Mihai și Bianca pe rețelele sociale. Ipostaza în care fanii așteptau să-i vadă... Mireasa 2022, sezon 5. Sese a tras-o puternic de mână și haine pe Giovana după ce s-au certat. Ulterior a spart ușa de n...
Video Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Dedicație muzicală din partea Anei pentru iubitul ei Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Dedicație muzicală din partea Anei pentru iubitul ei Luni, 25.09.2023, 17:03
Video recomandate
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției Luni, 25.09.2023, 15:12
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bia și Robert sunt în cunoaștere. Cei doi s-au ținut de mână în live

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bia și Robert sunt în cunoaștere. Cei doi s-au ținut de mână în live

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 sunt într-o cunoaștere. Află ce părere are doamna Anina despre apropierea lor.

Luni, 25.09.2023, 15:26
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Un nou cuplu în casa Mireasa! Andreea și Bogdan din sezonul 8 s-au sărutat și formează oficial un cuplu.

Luni, 25.09.2023, 15:14
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Alina, în lacrimi după ce a auzit jignirile aduse de Andrei și Liviu

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Alina, în lacrimi după ce a auzit jignirile aduse de Andrei și Liviu

Liviu a fost foarte nervos pentru că Bogdana a părăsit competiția Mireasa. Acesta consideră că vinovată este Alina.

Luni, 25.09.2023, 14:31
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Ce a făcut Liviu când staff-ul a anunțat că Bogdana părăsește casa

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Ce a făcut Liviu când staff-ul a anunțat că Bogdana părăsește casa

Bogdana a părăsit emisiunea Mireasa în Gala de vineri. Când a sosit momentul să se despartă de Liviu, cei doi și-au făcut o promisiune. 

Luni, 25.09.2023, 14:07
x