Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș i-au dat detalii Larisei despre noaptea petrecută fără camere

Larisa de la Mireasa sezon 5 a fost curioasă cum s-au distrat Sabrina și Perneș în noaptea petrecută la hotel.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 se pupa Galerie
Larisa de la Mireasa sezon 5 a fost curioasă cum s-au distrat Sabrina și Perneș în noaptea petrecută la hotel. | Antena 1

Tinerii i-au mărturisit că au vorbit mult și că Sabrina este în alt fel în afara casei. Perneș a susținut că iubita lui este mai înțelegătoare și că i-a mărturisit faptul că îl iubește.

De asemenea, el a mai adăugat că s-au bucurat din plin de orele fără camere. Cei doi s-au amuzat de faptul că în camera de hotel au găsit multe cutii de contraceptive.

Este și motivul pentru care Perneș a rugat-o pe Sabrina să închidă ușa de la baie, când echipa de filmare a intrat în cameră, fiindcă acestea se vedeau pe raftul de la baie.

Cum au fost primiți Sabrina și Perneș după ce s-au logodit

”Ne-a emoționat felul în care ne-a primit casa. E ciudat fără camere, parcă tot aveai impresia că te aude cineva. Pur și simplu poți să zici ce vrei tu fără să te tragă nimeni la răspundere. Să spui tot ce gândești în momentul respectiv.”, a zis Sabrina.

Perneș a susținut că ar fi vrut să mai rămână la hotel câteva zile.

Mai multe detalii despre acest subiect găsiți în materialul video de mai sus.

Perneș și Sabrina, felicitați de familii după logodnă

Mama lui Perneș a intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii. Încântată de logodnă, doamna Valeria i-a felicitat și le-a urat multă fericire.

”Să fiți fericiți. Vă transmite și tati, și Andrada. Să fiți fericiți și să vă iubiți din plin că meritați amândoi. Doamna Eleonora, vă mulțumesc”, a zis și doamna Valeria, care a afirmat că a fost geloasă când a văzut-o pe însoțitoarea lui Perneș alături la alegerea inelului.

Mama lui Perneș a susținut că a avut mari emoții în legătură cu răspunsul Sabrinei. ”Cererea a fost frumoasă, nu mi-aș fi imaginat niciodată că fiul meu e...”, a mai spus ea.

Mireasa 2022, sezon 5. Familiile Sabrinei și lui Perneș, reacție după ce s-au logodit. Ce mesaje au primit de acasă... Mireasa 2022, sezon 5. Andrei, ”îngenunchiat” de vorbele mamei sale. A plecat capul când a auzit ce a spus despre Laris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x