Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Cum s-au pozat Maria și Marius după Marea Finală în care nu s-au căsătorit

Maria și Marius au depus actele pentru cununia civilă, însă nu s-au căsătorit în Marea Finală Mireasa sezon 4.

colaj de imagini cu maria si marius de la mireasa sezon 4 Galerie
Maria și Marius au depus actele pentru cununia civilă, însă nu s-au căsătorit în Marea Finală Mireasa sezon 4 | Antena 1

Cei doi au plecat împreună din casa iubirii și acum sunt de nedespărțit. În emisiune, ei au afirmat faptul că se vor stabili la Marius, în Topoloveni.

Cum s-au pozat Maria și Marius de la Mireasa sezon 4

De când au ieșit din competiție, Maria și Marius au fost activi pe rețelele de socializare. Cei doi au postat selfie-uri pe InstaStories, dar au intrat și live pe Instagram împreună cu Raluca și Ion.

Recent, ei au urcat în social media o imagine după ce au fost colindați. În fața unei case îmbrăcate de sărbătoare, Maria zâmbește lângă Marius.

Tânăra poartă o geacă roșie și logodnicul său una neagră. De asemenea, și concurentul de la Mireasa are zâmbetul pe buze.

Citește și: Finala Mireasa, sezonul 4. Imagini de la semnarea actelor. Ce s-a văzut din spatele camerelor la cuplurile care s-au căsătorit

Cum s-a format cuplul Maria- Marius de la Mireasa sezon 4

Maria și Marius de la Mireasa sezon 4 s-au declarat un cuplu în ediția din 19 octombrie 2021. Deși tare vorbăreț când se afla doar în preajma iubitei sale, în live i-a fost greu să vorbească.

În livingul băieților, pe canapea, Marius o tachina pe Maria. La scurt timp, s-a gândit să o întrebe dacă vor să se declare un cuplu.

Curioasă, concurenta a vrut să știe dacă asta ar schimba ceva între ei. El a negat, iar Maria a părut mai încântată.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Mesajul Amaliei după ce au apărut zvonuri că ea și John s-au despărțit

Cu toate acestea, i-a mărturisit că a auzit de la mai multe perechi că viața lor s-a schimbat după oficializarea relațiilor și nu în bine.

După difuzarea materialului, Maria și Marius au fost întrebați dacă formează un cuplu. ”Eu nu mai zic nimic”, a spus fiul doamnei Eugenia, în timp ce acesta a zis un ”Da” clar.

Nici Maria nu a vrut să ia cuvântul, însă în cele din urmă s-au declarat o pereche. La câteva săptămâni, ei s-au logodit, însă nu au dorit să se cunune în Marea Finală Mireasa din 19 decembrie 2021.

Finala Mireasa, sezonul 4. Imagini de la semnarea actelor. Ce s-a văzut din spatele camerelor la cuplurile care s-au căs... Mireasa 2021, sezon 4. Ela și Petrică au ajuns la Maramureș. Cum s-au filmat câștigătorii show-ului, alături de familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x