Antena Căutare

Finala Mireasa, sezonul 4. Imagini de la semnarea actelor. Ce s-a văzut din spatele camerelor la cuplurile care s-au căsătorit

Reporterul Mireasa a filmat dintr-un alt unghi momentul semnării actelor și a jurămintelor. Pe imagini se poate vedea cât de emoționați erau toți concurenții în cel mai important moment al vieții lor.

Finala Mireasa, sezonul 4. Imagini de la semnarea actelor. Ce s-a văzut din spatele camerelor la cuplurile care s-au căsătorit Galerie
Mirii sezonului 4 și-au scris jurămintele, iar cuvintele lor i-au emoționat pe toți cei prezenți în cea mai importantă zi din viața lor, ziua căsătoriei, ziua în care pornesc pe același drum. | Mireasa

Ziua finalei de sezon este una dintre cele mai importante pentru cuplurile din casa Mireasa. Ofițerul stării civile le-a fost altături concurenților din sezonul 4 Mireasa.

Mirii sezonului 4 și-au scris jurămintele, iar cuvintele lor i-au emoționat pe toți cei prezenți în cea mai importantă zi din viața lor, ziua căsătoriei, ziua în care pornesc pe același drum.

Cum au fost surprinse cuplurile la semnarea actelor, în Finala Mireasa, sezonul 4

Primii au fost Ela și Petrică, au urmat Raluca și Ion, iar mai apoi Ana și Alex.

Maria și Marius nu s-au căsători în emisiune și au spus că nu vor să facă acest lucru sub presiunea competiției.

Cei doi au venit de mână în fața ofițerului de stare civilă și și-au rostit cele mai frumoase cuvinte. Marius i-a mulțumit pentru tot Mariei și i-a promis iubirea ei pentru tot restul vieții.

Citește și: Finala Mireasa, sezonul 4. Miresele pe scaunul de machiaj și la garderoba, înainte de emisiune

Maria vrea ca totul între ei să fie la fel ca până acum. Ea îl consideră pe Marius bărbatul perfect. Cei doi nu s-au căsători în Marea Finală Mireasa sezonul 4.

Așa cum a făcut și la logodnă, Petrică a fost cel care a spart gheața. Petrică i-a spus iubitei sale că vrea o viață liniștită alături de ea, la bine și la greu: "Vreau să dau totul pentru tine și familia mea".

Citește și: Finala Mireasa, sezonul 4. Primul interviu dupa ce cuplurile au spus "Da". Ce nu s-a văzut la TV

Ela a spus că Petrică este cel mai frumos cadou din viața ei și vrea să aibă grijă așa cum știe ea mai bine de familia pe care o vor forma împreună. Cei doi au spus DA, fără să stea pe gânduri, iar la final s-au sărutat în văzul tuturor. Ela și Petrică au semnat actele de căsătorie la îndemnul Simonei Gherghe. Ela a semnat cu numele Nemeș după oficierea căsătoriei.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Mesajul Amaliei după ce au apărut zvonuri că ea și John s-au despărțit

Raluca merge la Ion, iar pentru ei urmează o plimbare lungă prin țară. Lui Alex i-au trecut emoțiile după oficierea căsătoriei, iar cei doi au mers la hotel, iar de mâine merg acasă. Petrică și Ela sunt și ei bine, iar cei doi sunt foarte fericiți.

Ion a urmat și și-a așteptat mireasa cu multe emoții. Concurentul i-a spus te iubesc din nou și a spus că i le spune din suflet de fiecare dată. Vrea să fie mama copiilor lui și o vrea alături pentru tot restul vieții.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ion declară că nu și-a dorit să câștige competiția. Ce mărturisește Raluca despre realția cu soacra

Raluca a rostit și ea cuvinte frumoase pentru iubitul ei Ion și a mărturisit că se simte iubită alături de el, iar împreună, mână în mână vor trece peste tot. Cei doi au spus DA și s-au căsătorit sub privirile tuturor. Au urmat ropote de aplauze.

Ana și Alex și-au urat și ei iubire veșnică și cuvintele au fost de prisos atunci când s-au privit în ochi. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și vor să formeze o familie frumoasă și să se respecte și peste mulți ani.

Finala Mireasa, sezonul 4. Miresele pe scaunul de machiaj și la garderoba, înainte de emisiune... Mireasa 2021, sezon 4. Cum s-au pozat Maria și Marius după Marea Finală în care nu s-au căsătorit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x