Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Mesajul Amaliei după ce au apărut zvonuri că ea și John s-au despărțit

Amalia a postat un mesaj după ce pozele de cuplu cu ea și John au fost șterse de pe rețelele de socializare. Iată ce a transmis fosta concurentă de la Mireasa.

colaj de imagini cu john si amalia de la mireasa sezon 4 Galerie
Amalia a postat un mesaj după ce pozele de cuplu cu ea și John au fost șterse de pe rețelele de socializare. Iată ce a transmis fosta concurentă de la Mireasa | Antena 1

În urmă cu câteva zile, fanii emisiunii Mireasa au observat faptul că pe conturile de social media ale Amaliei și John nu mai există pozele cu ei doi.

Ba mai mult, cei doi nu se mai urmăresc reciproc pe Instagram, lucru care i-a dus pe susținători cu gândul la despărțire.

Niciunul nu a confirmat separarea, însă Amalia a transmis un mesaj la scurt timp după ce discuțiile susținătorilor au început.

Ce mesaj a transmis Amalia după ce au apărut zvonuri că s-a despărțit de John

La descrierea unei fotografii care o arată în platoul ”Mireasa-Capriciile Iubirii”, Amalia a adăugat o descriere care pare să fi confirmat despărțirea.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ion declară că nu și-a dorit să câștige competiția. Ce mărturisește Raluca despre relația cu soacra

”Unii oameni cred că e semn de putere interioară să reziști și să insiști. Dar sunt momente când este nevoie de mult mai multă putere interioară să știi când să renunți.”, a notat ea la descrierea unei imagini realizate în timpul emisiunii ”Mireasa- Capriciile Iubirii”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de iubire dintre Amalia și John de la Mireasa sezon 4

John a intrat în competiția Mireasa sezon 4 spre finalul ei. Băiatul i-a atras atenția Amaliei, care nu a încercat nimic serios cu un băiat din casă. Asta după ce ea și Marius au avut câteva momente intime, pe care au reușit să le țină secrete pentru scurt timp.

Dacă Amalia a fost, încă de la început, foarte încântată de John, el s-a arătat mai reținut. Cu toate acestea, nu a durat mult până au format un cuplu.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Alexandru și Ana, față în față cu Ela și Petrică, la Tv. Ce au mărturisit

Relația lor a fost una specială, însă nu pe placul mamei Amaliei. Aceasta era deranjată de atitudinea rece a lui John și de faptul că el obișnuia să-i atragă des atenția pentru lucruri mărunte.

Mama fetei chiar a sunat și a rugat-o să fie atentă, precizând faptul că nu se potrivesc.

Finala Mireasa, sezonul 4. Ce au făcut băieții înainte de nuntă și cum s-au pregătit pentru pasul cel mare... Finala Mireasa, sezonul 4. Primul interviu dupa ce cuplurile au spus "Da". Ce nu s-a văzut la TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x