Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Gina a renunțat la Seba, deși spunea că vrea să lupte pentru el

Gina de la Mireasa sezon 4 nu dorește să mai lupte pentru inima lui Seba. Ea i-a reproșat că nu a fost asumat și i-a dat de înțeles că o place.

colaj de imagini cu seba si gina de la mireasa sezon 4 Galerie
Gina de la Mireasa sezon 4 nu dorește să mai lupte pentru inima lui Seba. Ea i-a reproșat că nu a fost asumat și i-a dat de înțeles că o place | Antena 1

”Dacă erai ieri mai explicit, probabil aș fi înțeles. Tu lași loc de interpretări. Fii mai direct, nu drăguț. Aș fi apreciat dacă-mi ziceai din prima.”, a zis Gina, care i-a reproșat că a dansat forțat cu ea.

Seba s-a apărat și a precizat că nu s-a prefăcut, ci era drăguț.

”Nu am dansat forțat. Ca gest face parte din bunătatea mea. Dacă ție îți place de Ionuț și el e nedumerit, e ceva mare să lupți aici pentru cineva. Eu așa sunt, nu știu cum să zic. Acum mi-am dat seama, poate sunt scump la vorbă. Nu-mi place să o dau în prosteală, în basme”, a zis Seba.

Băiatul i-a zis că nu este ea de vină pentru lipsa de atracție și a încercat să-i explice că este abătut din cauză că nu și-a găsit pe cineva.

Citește și: Andrada și Victor au căzut pradă tentației și au fost intimi. Nu ar fi prima dată, spun ei

Gina a luat o decizie în privința lui Seba

Pe terasă, într-o discuție cu Ionuț, Gina a precizat că nu-și dorește să-l mai cunoască pe Seba.

”Am vorbit cu Seba. Am zis eu niște chestii, cred că o să se dea mâine. Cum că aș lupta în continuare. După ce am auzit în seara asta, nu.”, i-a zis Gina lui Ionuț.

”Să facă ce vrea. Nu mă simt o opțiune. Dacă ea simte să se apropie. Nu vreau să grăbim absolut nimic. Vreau să facem totul cu pași foarte mici.”, a spus Ionuț despre o eventuală cunoaștere între el și Gina.

Citește și: De ce nu sunt sanctionați concurenții care au parte de momente intime în casă

Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor au căzut pradă tentației și au fost intimi. Nu ar fi prima dată, spun ei... Mireasa 2021, sezon 4. De ce nu sunt sanctionați concurenții care au parte de momente intime în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x