Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ipostaza în care Andrada și Victor s-au pozat de Paște. Până și mama fetei le-a lăsat un comentariu

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 sunt de nedespărțit. Cei doi tineri locuiesc împreună la Brașov și în ziua de Paște au urcat pe Vârful Tâmpa.

andrada si victor de la mireasa sezon 4 la mireasa capriciile iubirii Galerie
Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 sunt de nedespărțit. Cei doi tineri locuiesc împreună la Brașov și în ziua de Paște au urcat pe Vârful Tâmpa. | Antena 1

Andrada și Victor își trăiesc din plin povestea de iubire. Cuplul locuiește în Brașov și pare că tinerii au pasiuni comune. Ambii sunt atrași de sport, dar și de plimbările în natură.

Ce au făcut Andrada și Victor de Paște

Andrada și Victor au profitat de liniștea pădurii în prima zi de Paște. Îndrăgostiții au făcut o drumeție până pe Vârful Tâmpa, de unde se vede superb orașul Brașov.

Îmbrăcați în haine sport, cei doi s-au fotografiat și au urcat imaginile pe rețelele sociale. Mama Andradei le-a comentat la postare și a adăugat câteva inimioare roșii.

”Duminică binecuvântată”, au scris cei doi la descrierea seriei de fotografii.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Liviu Olteanu, fotografiat alături de o tânără misterioasă. Gesturile care au trezit suspiciuni

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea de dragoste dintre Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4

Încă de la începutul show-ului matrimonial Mireasa sezon 4, Victor a format un cuplu cu Anca. Însă relația a durat doar câteva zile pentru că altcineva i-a atras atenția: Andrada.

Sentimentele au fost reciproce și cei doi s-au declarat rapid un cuplu. A urmat un drum frumos, însă presărat cu certuri violente, având în vedere firile impulsive ale celor doi îndrăgostiți.

Însă iubirea i-a făcut să vadă mai limpede și au lăsat la o parte sentimentele neplăcute, produse de traumele vechi.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mesajul Norei după ce Leo a recunoscut că e interesat să o cunoască pe Anda

Astfel, cei doi au luptat din greu pentru a își construi relația mult dorită. La puțin timp, cei doi concurenți aveau parte de o nouă încercare: Victor a fost eliminat.

După eliminarea lui Victor, Andrada a suferit enorm și suferința a ambiționat-o să câștige proba Cabinei telefonice. Cu gândul la iubitul ei, concurenta de la Mireasa sezon 4 a rezistat 6 ore alături de Raluca, pe care a învins-o.

Drept recompensă, a plecat o noapte la Predeal, împreună cu Raluca, acolo unde o aștepta o surpriză.

Victor a venit și a cerut-o în căsătorie, deși concurenta nici nu mai visa la acest lucru după ce Simona Gherghe i-a zis că trebuie să plece la munte cu cineva din competiție și nu cu Victor.

Cei doi s-au logodit și Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4. Totuși, el nu a devenit concurent cu drepturi depline și decizia a stat în mâna publicului.

Telespectatorii au avut de ales între a îi oferi statutul de concurent și șansa să continue povestea cu Andrada în casa Mireasa sau să fie amândoi eliminați.

Timp de 10 zile, telespectatorii show-ului matrimonial au votat intens în aplicația Antena 1 și au decis soarta cuplului Andrada-Victor în casa Mireasa sezon 4. Decizia lor a fost ca Victor și Andrada să părăsească competiția.

Mireasa 2021, sezon 3. Liviu Olteanu, fotografiat alături de o tânără misterioasă. Gesturile care au trezit suspiciuni... Radu de la Mireasa 3 și Andreea din sezonul 2 s-au logodit. Prima imagine cu inelul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x