Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, deranjată de apropierile dintre fiul său și doamna Gabi

Mama lui Seba de la Mireasa sezon 4 a dorit să vorbească cu fiul său și doamna Gabi. Aceasta i-a reproșat confidentei faptul că nu îi este alături băiatului ei și că ar prefera să nu mai vadă apropieri între ei.

colaj de imagini cu seba si gabi de la mireasa sezon 4 Galerie
Mama lui Seba de la Mireasa sezon 4 a dorit să vorbească cu fiul său și doamna Gabi. Aceasta i-a reproșat confidentei faptul că nu îi este alături băiatului ei și că ar prefera să nu mai vadă apropieri între ei | Antena 1

”Văd că nimic, nimic. Adelina a plecat, am văzut că nu ai putut să faci un cuplu cu ea. De multe ori Gabi te-a tras ca să nu vorbești cu ea. Are un atuu în spate, este și mama lui Alex. I-am interzis să pună mâna pe tine. Nu accept să-și bată joc de tine. O rog frumos să se ducă la Alex, să nu mai pună mâna pe tine.”, a zis doamna Magdalena.

Aceasta a precizat că regretă faptul că nu a venit alături de Seba în competiție.

”Sunt multe chestii pe care le văd. Nu-mi convine deloc. Îmi pare rău că te-am lăsat să mergi cu Sebi și nu am mers eu. Sebi are bun simț și nu îți spune. Nu te mai duce lângă el, lumea comentează”, a mai adăugat mama lui Seba.

Mama lui Seba a insistat ca băiatul să o cheme pe Adelina.

”Nu înțelegi ce înseamnă să fii aici și să susții pe cineva. Trebuie să fii aici ca să înțelegi”, a zis Gabi. ”Lumea vorbește”, a replicat doamna Magdalena.

”Sunt foarte dezamăgită de modul cum gândește și cum pune problema.”, a zis doamna Gabi după difuzarea materialului. ”Sunt trist, dezamăgit, că se interpretează. Lumea nu știe cum e să fii cu adevărat aici.

Reacția doamnei Gabi după mesajul mamei lui Seba

”Se comentează că noi am intrat foarte apropiați, că el a simțit nevoia de căldura mea, sfaturile mele. Așa i-am îmbrățișat și pe Ion, Petrică. De ce spune lumea că am ceva cu Seba? Eu nu eram retardată să am în afară o relație cu Sebi și să vin cu el aici să-l susțin. Mama lui mi-a zis că l-am îmbrățișat în dormitor. Eu mă bucuram că a primit ceva frumos din afară”, a mai declarat doamna Gabi.

”Eu nu vreau să se mai repete nimic din ce a fost. Toată situația asta, m-am supărat. Nu vreau să mai aud discuția asta. Oricum sunt 100% sigur că sunt mult mai multe persoane bune decât rele. Aș dori ca cele care vorbesc din auzite să trăiască ce trăim și noi”, a afirmat Seba.

Seba a mai declarat că este dezamăgit de faptul că mama sa crede ce se scrie în social media.

Mireasa 2021, sezon 4. De ce nu sunt sanctionați concurenții care au parte de momente intime în casă... Mireasa 2021, sezon 4. Adelina a lăsat comentarii la live-ul Anei cu Alexandru. Cum explică ea toată situația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x