Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Marius a mărturisit că a sărutat-o pe Amalia la date, când nu erau camere

Marius și Maria întâmpină dificultăți. Ambii se acuză că ar fi atrași de alți concurenți, iar Marius a recunoscut că a sărutat-o pe Amalia la date, când nu erau filmați.

marius si amalia in live la mireasa Galerie
Marius și Maria întâmpină dificultăți. Ambii se acuză că ar fi atrași de alți concurenți, iar Marius a recunoscut că a sărutat-o pe Amalia la date, când nu erau filmați | Antena 1

”Te văd că ești cu mine și cu gândul la altă parte. Asta vreau să vorbim. Dă impresia că te presez, că trag de tine. Nu mi-am făcut niciun plan cu tine. Am luat-o ușor. Ceea ce mă face să fiu sceptică e că nu ești acolo, ești cu gândul în altă parte când ești cu mine. Nu te văd eu acolo, prezent.”, i-a zis Maria.

Marius a acuzat-o, la fel, că pare interesată de altcineva. Se referea la Ion.

”Ceva am observat și eu. Nu-mi convine să fiu lângă cineva cum zic eu. Nu trebuie să ai discuții sau ceva anume. Observ și eu”, a zis Marius. Ea a zis că a observat faptul că un băiat s-a uitat după ea. ”Crezi că mie mi-ar plăcea comportamentul lui? Eu în tine văd un om bun. Crezi tu că ai putea să fii cu mine? Eu nici nu mai știu ce simt, de fapt”, a mai spus Maria.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ce i-a spus doamna Lenu Ancăi, după ce aceasta a fost eliminată

Marius și Amalia s-au sărutat la date

Se pare că cele spuse de Marius au fost cu intenția de a o îndepărta pe tânără. În live, Marius a recunoscut că el și Amalia s-au sărutat la date, când nu existau camere. Fata a negat.

”Când am fost la date cu Amalia, ne-am sărutat și atunci, când nu erau camere. Ea a inițiat sărutul și eu am acceptat. A fost un sărut mai lung”, a spus Marius, care a adăugat că va vedea ce se va întâmpla cu el și Maria după acest episod: ”O să ne mai gândim. Eu și Maria.”

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Marius a mărturisit că a sărutat-o pe Amalia la date, când nu erau camere

Mireasa 2021, sezon 4. Alexandru și Ana s-au sărutat și sunt oficial un cuplu... Mireasa 2021, sezon 4. Drama doamnei Gabi a emoționat-o pe Gabriela Cristea. De ce nu are copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x