Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Publicul a decis cine este eliminat dintre Alina și Ionuț. Rezultatul cursei pentru eliminare

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat intens și a ales daca Ionuț sau Alina, cei doi concurenți aflați în cursa pentru eliminare, vor părăsi competiția.

ionut si seba de la mireasa sezon 4 Galerie
Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat intens și a ales daca Ionuț sau Alina, cei doi concurenți aflați în cursa pentru eliminare, vor părăsi competiția | Antena 1

În Gala de sâmbăta trecută, Ionuț și Alina au primit cele mai multe nominalizări din partea concurenților de la Mireasa sezon 4.

Astfel, ei au intrat în cursa pentru eliminare care s-a terminat pe 4 decembrie 2021.

Ce concurent este eliminat dintre Alina și Ionuț de la Mireasa sezon 4

În Gala din 4 decembrie 2021, Simona Gherghe a dezvăluit care este concurentul ce părăsește casa Mireasa sezon 4 cu puțin peste 2 săptămâni înainte de Marea Finala din 19 decembrie.

Alina și Ionuț au fost propuși spre eliminare și publicul show-ului matrimonial au votat intens pentru a își păstra favoritul în competiție.

Votul a fost foarte strâns între cei doi concurenți care nu au cuplu. Alina și Ionuț sunt singurii care nu și-au găsit pe cineva în casa iubirii, așa că pericolul eliminării devine tot mai intens pe măsură ce lucrurile avansează în competiție.

Rezultate cursa:
Alina: 49,59%
Ionut: 50,41.

”A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine. Chiar mă bucur că am ajuns aici. Mi se pare grea.”, a zis Ionuț.

Cine sunt ultimii concurenți eliminați de la Mireasa sezon 4

În urmă cu o săptămână, cursa de eliminare pentru John și Amalia ajungea la final. Cei doi concurenți, care formau și un cuplu, au părăsit casa Mireasa sezon 4 de mână, cu gândul să-și continue povestea de iubire și afară.

Ei mărturiseau la momentul respectiv că vor merge la Brașov, acolo unde John locuiește și vor lupta să construiască o relație trainică.

"Sunt convinsă că după ce o să ajungă să-l cunoscă o să-și schimbe păreărea", spunea tânăra despre mama sa, care nu îl accepta pe John.

După ce au fost anunțați că sunt eliminați, John a avut un mesaj.

"Sincer, pentru noi este, să zic așa, o ușurare. Vă mulțumesc în primul rând dumneavoastră, dar și doamnei Gabriela pentru că sunteți prezentatorii acestei emisiuni. Mulțumesc tuturor din staff. Este o muncă titanică, cei de afară chiar nu știu asta", a afirmat John.

Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”... Mireasa 2021, sezon 4. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x