Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii

Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4 la două săptămâni de la eliminarea sa. El și Andrada s-au logodit și telespectatorii show-ului au avut la dispoziție 10 zile pentru a vota dacă aceștia ar trebui să continue împreună în competiție sau să fie eliminați.

andrada si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4 la două săptămâni de la eliminarea sa. El și Andrada s-au logodit și telespectatorii show-ului au avut la dispoziție 10 zile pentru a vota dacă aceștia ar trebui să continue împreună în competiție sau să fie eliminați | Antena 1

Andrada a luptat să câștige proba Cabinei telefonice și a plecat o noapte la Predeal, împreună cu Raluca, acolo unde o aștepta o surpriză.

Victor a venit și a cerut-o în căsătorie, deși concurenta nici nu mai visa la acest lucru după ce Simona Gherghe i-a zis că trebuie să plece la munte cu cineva din competiție și nu cu Victor.

Cei doi s-au logodit atunci și Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4. Totuși, el nu a devenit concurent cu drepturi depline și decizia a stat în mâna publicului.

Telespectatorii au avut de ales între a îi oferi statutul de concurent și șansa să continue povestea cu Andrada în casa Mireasa sau să fie amândoi eliminați.

Ce a decis publicul în privința Andradei și lui Victor

Timp de 10 zile, telespectatorii show-ului matrimonial au votat intens în aplicația Antena 1 și au decis soarta cuplului Andrada-Victor în casa Mireasa sezon 4.

Simona Gherghe a anunțat în Gala din 4 decembrie 2021 ce au hotărât fanii. Iată procentele:

A. 21,33
B. 78,67.

Publicul a decis ca Victor și Andrada să părăsească competiția Mireasa.

Ce i-a promis Victor Andradei după eliminarea inițială

În urmă cu aproximativ o lună, Victor intra în cursa pentru eliminare după mai multe încălcări ale regulamentului. După ce publicul a decis ca el să plece, Andrada și Victor și-au spus primul ”te iubesc” și și-au făcut promisiuni.

”Cu siguranță o voi aștepta. Îmi doresc să continui relația cu ea. Momentul în care imaginea mea a avut de suferit, cred că a fost când m-am despărțit de Anca. Ca o reacție de apărare, am simțit și eu să-mi schimb comportamentul. Am făcut lucrurile la veder, nu le-am făcut prin spate. Imaginea mea a continuat să aibă de suferit din lucruri care s-au întâmplat în casă.”, a zis Victor.

La despărțire, Victor i-a promis Andradei că va veni personal pentru a o lua la el, la Brașov. Cei doi și-au spus că se iubesc și s-au despărțit cu tristețe.

Și la petrecere, Andrada a plâns și cu greu a fost calmată de ceilalți. Ba mai mult, nici în emisia live din 15 noiembrie 2021 nu a reușit să-și rețină lacrimile, după ce a urmărit imaginile în care Simona Gherghe anunța că Victor este eliminat.

Doamna Alina i-a transmis că o așteaptă la Brașov și a îmbrățișat-o de mai multe ori pe viitoarea sa noră.

Mireasa 2021, sezon 4. Publicul a decis cine este eliminat dintre Alina și Ionuț. Rezultatul cursei pentru eliminare... Mireasa 2021, sezon 4. Clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 4 decembrie. Cine sunt favoriții publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x