Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Alin și Adelina au ajuns la capătul puterilor

Adelina l-a asigurat pe Alin că are toate socotelile încheiate cu trecutul și nu este nimic din ce spune tatăl său. Cei doi au avut din nou o discuție.

Alin și Adelina au ajuns la capătul puterilor Galerie
Adelina și Alin au ajuns la capătul puterilor | Antena 1

Adelina spune că doamna Daniela nu o suportă și că nu vorbesc mai deloc împreună. Alin și doamna Daniela s-au certat de față cu Adelina, iar concurentul a ajuns la o singură concluzie: ei doi nu vor putea să fie niciodată fericiți din cauza disputelor din familiile lor.

După tot ce au vorbit, Alin și Adelina nu au ajuns la nicio concluzie. Simona a rugat-o pe doamna Daniela să nu se lase influențată de nimic din ce se discută în afară.

Alin și Adelina au ajuns la capătul puterilor

Aceasta spune că nu va sta în calea fericirii lor, dar că nu poate să treacă cu vederea cuvintele pe care soțului ei i le-a scris. Concurenta îi reproșează mamei lui Alin că nu se comportă frumos cu ea.

Mama lui Alin spune că este extrem de deranjată de faptul că soțul ei primește o mulțime de mesaje din partea oamenilor și că Adelina a lucrat pentru un serviciu de streaming pentru adulți timp de 4 ani, nu un an așa cum a declarat.

Doamna Daniela și Alin au avut o discuție între patru ochi

Doamna Daniela și Alin au avut o discuție între patru ochi, departe de Adelina. Aceasta a încercat să-l sfătuiască pe fiul ei să ia în considerare doar lucrurile bune și să stea departe de certuri și tensiuni.

Aceasta a discutat cu fiul ei despre relația cu Adelina și i-a atras atenția asupra comportamentului iubitei ei. Nimeni din casă nu mai este de acord cu felul în care Adelina se comportă în ultima vreme.

Doamna Daniela a primit o scrisoare de la soțul ei, iar tatăl concurentului a sfătuit-o să nu îl mai lase pe fiul lor să aibă o relație cu Adelina pentru că aceasta nu și-a încheiat socotelile cu trecutul.

Alin a citit singur scrisoarea de la tatăl lui, iar în acest timp Adelina încerca să o convingă pe mama iubitului ei că își dorește un viitor frumos alături de Alin. Adelina l-a rugat pe iubitul ei să îi promită că de acum înainte vor avea o relație frumoasă.

Mama Adelinei a certat-o în direct pe doamna Daniela și i-a reproșat că ea și fiul ei o batjocoresc pe fiica ei.

Alin a tras o concluzie după ce a văzut mesajul de la tatăl său. Acesta a spus că se aștepta să nu-i placă situația în care se află. Alin a mai declarat că are răbdare cu iubita sa.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ionuț, fratele Mariei, a venit în emisiune pentru a-și susține sora... Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată în Gala din 24 aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x