Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Băieți vs Fete, regulile jocului lui Dima Trofim

Fetele și băieții s-au duelat în casa Mireasa. Balonul este în centrul atenției în această nouă etapă a jocurilor.

Fetele s-au duelat pentru o noapte în casa băieților Galerie
Fetele și băieții s-au duelat în casa Mireasa | Antena 1

Echipa care câștigă va avea parte de un premiu surpriză în casa Mireasa. Dima este cel care le va spune la final pentru ce s-au luptat mai multe probe.

Băieți vs Fete, regulile jocului lui Dima Trofim

Primul din echipa băieților a fost Marian. Balonul a fost pasat la Adelina după ce a răspuns unei întrebări, apoi a fost pasat la Blaze și tot așa.

Prima rundă a fost pierdută de băieți, iar balonul i-a explodat în față lui Blaze. Și a doua oară au câștigat tot fetele.

Concurentele au fost împărțite pe echipe

Ele se vor duela două câte două. Sunt legate la ochi și prima care reușește să ridice steagul oponentei câștigă proba. Adelina a câștigat împotriva Izabelei, Andreea este a doua semifinalistă, Maria a câștigat împotriva Costinelei, iar Alina este a patra semifinalistă.

Adelina și Andreea sunt primele care au intrat în semifinală. Adelina este însă cea care merge în finală, iar dintre Maria și Alina, iar Maria este a doua finalistă.

Adelina și Maria se duelează în finală pentruo noapte în casa băieților, alături de iubitul ei. Maria este cea care a câștigat proba și care sta pentru o noapte alături de Liviu.

Mireasa 2021, sezonul 3. Mamele au vrut să afle cât de pricepute sunt fetele la tăiat ceapă... Mireasa 2021, sezon 3. Ce părere are mama Izabelei despre conflictele dure pe care fiica sa le are în casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x