Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce mai face și cum arată acum Alina Rusu. Tânăra trăiește o viață frumoasă în Italia

Alina Rusu se numără printre cele mai îndrăgite concurentele ale sezoanelor 3 și 4 Mireasa. Tânăra a cucerit telespectatorii cu felul să carismatic și aspectul fizic, însă puțini sunt cei care știu ce mai face sau cum arată acum aceasta, la aproximativ un an de la ultima sa apariție televizată în cadrul show-ului matrimonial.

Colaj cu Alina Rusu la Mireasa în două ipostaze diferite Galerie
Alina Rusu se numără printre cele mai îndrăgite concurentele ale sezoanelor 3 și 4 Mireasa | Antena 1

Alina Rusu, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa, a venit în cadrul emisiunii pentru a-și căuta sufletul pereche. Deși a încercat să cunoască tot mai mulți băieți, tânăra nu a avut succes în ceea ce privește acest aspect.

Cu multă speranță și încredere, concurenta a rămas și în sezonul 4 al show-ului matrimonial, însă s-a „lovit” de o situație similară cu cea din sezonul trecut. Aceasta nu s-a simțit atrasă de niciun concurent, plecând din emisiune singură.

În cadrul reality show-ului, Alina Rusu s-a făcut rapid plăcută de public. Fosta concurentă era foarte directă, asumată și sinceră, spunând lucrurilor pe nume, lucru care a stârnit interesul telespectatorilor.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 4. E singură sau are pe cineva? Nora a vorbit deschis despre viața ei amoroasă

Tânăra a atras atenția tuturor cu atitudinea sa față de conflictele din casa Mireasa, dar și cu aspectul fizic. Aceasta încânta privirile oamenilor din fața micilor ecrane cu ținutele provocatoare și frumoasele trăsături ale feței.

Cum arată acum Alina Rusu, fosta concurentă a sezoanelor 3 și 4 din Mireasa

Deși aparițiile sale televizate au fost tot mai rare de la finala sezonului 4 Mireasa, Alina Rusu păstrează interacțiunea cu oamenii din mediul online. Aceasta este destul de activă pe contul de Instagram, unde publică ori de câte ori are ocazia poze cu ea.

De curând, fosta concurentă a show-uli matrimonial a publicat o serie de imagini care au bucurat susținătorii. Tânăra s-a lăsat fotografiață într-un top incendiar și colanți scurți care i-au scos în evidență atuurile fizice, în mod special talia de invidiat și bustul generos.

Mai mult decât atât, Alina Rusu nu s-a schimbat prea mult de la ieșirea din competiția Mireasa. Aceastia și-a păstrat frumoasa culoare a părului și aspectul fizic de invidiat. De altfel, din postările sale de pe rețelele sociale putem înțelege că fosta concurentă a emisiunii nu și-a găsit nici acum sufletul pereche.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alina Rusu și-a continuat viața lipsită de griji din Italia, la scurt timp de la Marea Finală a sezonului 4 Mireasa. Aceasta s-a întors în străinătate, acolo unde locuia de ceva timp.

Deși a trecut ceva timp de când tânăra nu a mai apărut pe sticlă, aceasta este, în continuare, susținută de mulți oameni în mediul online. Fosta concurentă a show-ului matrimonial primește o mulțime de complimente, iar postările sale generează multe like-uri.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, ipostază tandră din intimitatea dormitorului. Cei doi s-au fotografiat în pat

„Ești divină!”, „Revino la Mireasă, sezonul 6. Poate ai succes de data asta, încearcă ❤️”, „Ești superbă ❤️😘” sau „Profilul tău este atât de drăguț”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor de pe Instagram.

Cine e Alina Rusu, concurentă în sezonul 3 Mireasa

Alina Rusu a mărturisit în cadrul show-ului matrimonial că îi place să călătoarească, să joace tenis, să meargă la sală, la cinema, să înoate și să danseze. Alina se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul ce vorbi cu ea. La capitolul defecte: e complicată, se supără repede și e geloasă uneori.

La viitorul soț/iubit pune preț pe aspectul fizic, să fie mai înalt decât ea între 1,75 și 1,80, să fie brunet sau șaten, ideal ar fi cu ochi albaști, frumos la față, să nu aibă coșuri.

Mireasa: Confesiuni episodul 4. E singură sau are pe cineva? Nora a vorbit deschis despre viața ei amoroasă... Mireasa 2021, sezonul 4. Anca Sanpetrean, apariție de zile mari în mediul online. Cum arată tânăra într-o rochie scurtă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x