Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, ipostază tandră din intimitatea dormitorului. Cei doi s-au fotografiat în pat

Yana și Andrei s-au lăsat fotografiați într-o ipostază tandră în intimitatea dormitorului. Tânăra a fost pozată în timp ce stătea cu mâna pe pieptul logodnicului său, iar el era întins în pat.

Colaj cu Yana și Andrei la Mireasa Galerie
Yana și Andrei s-au lăsat fotografiați într-o ipostază tandră în intimitatea dormitorului. Tânăra a fost pozată în timp ce stătea cu mâna pe pieptul logodnicului său, iar el era întins în pat. | Antena 1 & Instagram

Yana și Andrei se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din sezonul 5 Mireasa. Odată cu finala show-ului matrimonial, cei doi au continuat să își trăiască frumoasă poveste de dragoste cât mai retrași de ochii curioșilor.

Concurenții emisiunii au trezit simpatia telespectatorilor cu felul lor de a-și manifesta iubirea în fața televizoarelor. Mai mult decât atât, aceștia au atras atenția publicului cu gândirea pozitivă, comportamentul adecvat și poveștile impresionante de viață.

Evoluția lor în cadrul show-ului matrimonial a fost una remarcabilă. Cei doi s-au confruntat cu o mulțime de situații dificile, însă au trecut și prin momente frumoase.

Cum s-au fotografiat Yana și Andrei în pat

Yana și Andrei sunt destul de activi în mediul online, unde interacționează cu susținătorii lor. Chiar dacă au ales să stea cât mai departe de luminile reflectoarelor, cei doi nu au renunțat la obiceiul de a-și ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale evenimente din viața lor.

De altfel, aceștia publică des imagini cu ei, mai ales de când tânărul se află în Chișinău, locul din care este logodnica lui. Andrei a așteptat cu nerăbdare Finala sezonului 5 Mireasa pentru a putea să își revadă partenera, care nu s-a mai putut întoarce în casa reality show-ului din cauza unor situații birocratice.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a ajuns acasă. Ce mesaj i-a transmis lui Andrei printr-o intervenție telefonică: „Îmi e dor...”

Yana și logodnicul său s-au bucurat din plin de fiecare clipă petrecută împreună, însă n-au uitat de susținătorii de pe contul de Instagram. De curând, Andrei s-a hotărât să publice o imagine neașteptată cu viitoarea lui soție.

Cei doi s-au lăsat fotografiați în intimitatea dormitorului lor, iar foarte puțini au avut ocazia să-i vadă așa. Tânăra a fost surprinsă în timp ce ținea mâna pe pieptul lui Andrei, în timp ce el stătea întins în pat.

Un lucru este evident, concurenții din sezonul 5 Mireasa sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar drept dovadă stă descrierea pe care a folosit-o tânărul la postarea cu logodnica lui.

Ne iubim ca în filme !👄❤”, a scris Andrei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns mai bine de 2 mii de like-uri și o mulțime de mesaje din partea prietenilor virtuali. Ipostaza tandră în care s-au lăsat pozați cei doi a acaparat imediat atenția susținătorilor.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce decizie au luat Andrei și Yana în privința relației. Doamna Mioara, dezamăgită

„Sunteți foarte frumoși împreună🔥”, „Andrei, Yana, mi-aș dori să vă văd și peste ani tot împreună, cu copiii de mână. Aveți o chimie magică ce se vede în ochii voștri. Vă doresc toate cele bune și profitați la maxim de această perioadă de timp cât stați în Moldova. Relaxați-vă! 🤗”, „Sunteți cel mai frumos cuplu format la Mireasa vreodată! Să aveți grijă unul de celălalt mereu! 🥰” sau „❤️Sunteți minunați!”, au fost doar câteva din comentariile oamenilor din mediul online.

Mireasa: Confesiuni episodul 4. Nora, despre Leo: ”Îl iubeam mai mult decât pe mine”. Ce crede despre relația lui cu And... Mireasa: Confesiuni episodul 4. E singură sau are pe cineva? Nora a vorbit deschis despre viața ei amoroasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x