Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela, crize violente de epilepsie în timpul nopții. Tânăra a fost transportată de urgență la spital

Izabela a avut parte de o încercare foarte grea. Noaptea ce se anunța aparent liniștită a fost una extrem de tumultoasă. Starea de conștiență i-a fost afectată. Tânăra a leșinat și a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela, crize violente de epilepsie în timpul nopții. Tânăra a fost transportată de urgență la spital Galerie
Mireasa, sezonul 3 | Antena 1/Mireasa

Târziu în noapte, Izabela a făcut două crize de epilepsie una mai ușoară, alta mai puternică, iar ceea ce s-a întâmplat le-a speriat groaznic pe fete. Un echipaj de urgență a ajuns în casa Mireasa pentru a-i acorda primul ajutor.

Imaginile cu puternic impact emoțional au fost blurate pentru a nu o arăta pe Izabela în timpul crizelor. Fetele au asistat speriate și au încercat să o ajute așa cum au știut, însă Izabela nu dădea niciun răspuns.

Medicii au fost chemați și a doua zi dis-de-dimineață pentru că starea brunetei se înrăutățise. În tot acest timp, Blaze nu știa ce se întâmplă. Tânărul a fost la pământ când a aflat că iubita sa va fi transportată de urgență la spital.

Citetște și: Mireasa 2021, sezonul 3. Alina și Emil, apropiere evidentă: "Eu nu vreau să mai cunosc pe altcineva"

Izabela, crize violente de epilpsie în timpul nopții. Tânăra a avut nvoie de îngrijiri medicale

Liniștea nopții a fost tulburată de un eveniment greu pentru Izabela și fetele din casă. Acestea s-au trezit din somn pentru că auzeau sunete ciudate care le-au dat de înțeles că se întâmplă ceva cu iubita lui Blaze.

Izabela a primit ajutor din partea fetelor și din partea unui echipaj de pe ambulanță. Când părea că totul s-a stabilizat, medicii s-au retras, fetele s-au culcat, însă tânăra a avut din nou o criză de epilepsie.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Romina și Ionut apropiere foarte mare. Tânăra a făcut o dezvăluire care i-a uimit pe toți

De data aceasta s-a manifestat mai violent, iar medicii au luat decizia de a o transporta pe tânără la spital. În ciuda evenimentului greu, Izabela era plină de speranță și optimist că totul va fi bine. Însă, Blaze a fost foarte îngrijorat de starea de sănătate a iubitei sale.

Pentru că a avut nevoie de recuperare, Izbela nu a fost prezentă în emisiunea de joi.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alina și Emil, apropiere evidentă: "Eu nu vreau să mai cunosc pe altcineva"... Mireasa 2021, sezonul 3. Romina și Ionuț formează un cuplu. Totul s-a întâmplat foarte repede...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x