Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Alina și Emil, apropiere evidentă: "Eu nu vreau să mai cunosc pe altcineva"

Emil și Alina s-au apropiat foarte mult în două zile. Cei doi și-au declarat sentimentele, iar Emil este convins că nu vrea să mai cunoască o altă fată din casă. Ce a râspuns Alina când a fost întrebată de către Simona dacă îl place pe noul concurent.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alina și Emil, apropiere evidentă: "Eu nu vreau să mai cunosc pe altcineva" Galerie
Alina și Emil | Antena 1/Mireasa

Apropierile în casa Mireasa au devenit din ce în ce mai evidente între Alina și Emil, noul concurent venit în data de 8 iunie. Cei doi au stat până târziu în noapte și au purtat discuții care i-au ajutat să se cunoască mai bine.

Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii, a văzut că poate fi vorba de ceva mai mult între ei, așa că a insistat să afle ce sentimente nutresc unul față de celălalt.

Alina se declară încântată să-l cunoască pe Emil, iar Emil a spus că este mai mult decât hotărât să nu mai facă pași către o altă persoană din casă, chiar dacă Alina se află în pericol de eliminare. Bărieții din casă când au auzit cele spuse de noul său coleg au început ba să râdă, ba să zâmbească pe sub mustăți. Aceștia au susținut că admiră hotărârea sa și că nu s-au obișnuit să vadă persoane atât de focusate în casa Mireasa, de aceea au o astfel de reacție.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Rominei de la Mireasa

Emil nu se lasă clintit de reacțiile celor din jurul său și susține în continuare că vrea să fie alături de Alina și să o cunoască mai bine.

Simona Gherghe a pus punctul pe "i" și i-a întrebat pe amândoi dacă se plac. Alina susține că îl place pe Emil și că este ce trebuie, iar Emil susține că, într-adevăr, și el o place pe Alina.

Cine este Emil, noul concurent din casa Mireasa. Câți ani are și cu ce se ocupă

Emil are 29 de ani și este din Focșani. Acesta spune că și-a dorit să intre în competiție pentru a cunoaște cu adevărat ce înseamnă iubirea. Emil spune că simte că marea sa iubire se află în competiție. Noul concurent este pasionat de activitățile în aer liber. Cel mai bine se simte în natură și în apă.

Femeia vieții lui trebuie să fie frumoasă, deșteaptă și dornică să ofere iubire. Își dorește foarte mult o familie, ceea ce spune el că i-a lipsit cel mai mult. Deși a fost despărțit de părinți, după 16 ani s-a reunit cu ei.

Tatăl său a decedat, dar mama sa îi este alături, fiind femeie care îi este umăr de sprijin.

Emil spune că a avut o relație de 7 ani, dar a intervenit despărțirea. Cu numai câteva zile înainte de nuntă, concurentul și femeia pe care o alesese au pornit pe drumuri greșite. Familia și prietenii iau fost mereu aproape și l-au ajutat să treacă peste această încercare.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Costinela a pus punct relației cu Ionuț. Cei doi s-au despărțit

Deși mai este puțin până la finalul competiției, Emil spune că nu e timpul pierdut și simte că iubirea sa îl așteaptă în casă. Acesta are de oferit multă dragoste și siguranță pentru viitoarea sa parteneră de cuplu.

Emil a fost primit cu ropote de aplauze în casa Mireasa și, deși a intrat cu multe emoții, acesta le-a controlat foarte bine. Noul concurent spune că este pregătit să se însoare și a plecat la drum cu gândul că vrea să-și întemeieze o familie. Emil trebuia să se căsătorească pe data de 5 iunie, anul acesta. A suferit mult, dar acum este complet vindecat și pregătit să-și cunoască jumătatea.

Mireasa 2021, sezonul 3. Romina și Ionut apropiere foarte mare. Tânăra a făcut o dezvăluire care i-a uimit pe toți... Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela, crize violente de epilepsie în timpul nopții. Tânăra a fost transportată de urgență la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x