Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Romina și Ionut apropiere foarte mare. Tânăra a făcut o dezvăluire care i-a uimit pe toți

Ionuț și Romina s-au apropiat foarte mult și-au împărțit gesturi tandre imediat după ce Costiela a pus punct relației cu Ionuț. Romina s-a apropiat foarte mult de bărbat și i-a făcut o mărturisire care l-a lăsat cu gura căscată.

Mireasa 2021, sezonul 3. Romina și Ionut apropiere foarte mare. Tânăra a făcut o dezvăluire care i-a uimit pe toți Galerie
Romina și Ionuț | Antena 1/Mireasa

Ionuț și-a îndreptat atenția către Romina, noua concurentă venită în casa Mireasa. Bărbatul se pare că nu tânjește absolut deloc după Costinela și nu e afectat de faptul că tânăra s-a despărțit de el, ba chiar a profitat de ocazie ca să se apropie de altcineva.

Dacă Costinela susține că alături de ea "are nevoie de un bărbat și nu de un băiat", Romina afirmă clar și răspicat că vede în Ionuț un personaj masculin care o protejează: "Mă simt protejată că am lângă mine un barbat".

Ionuț îi împărtășește sentimentele pozitive și afirmă în fața tuturor că se simte excelent în prezența Rominei, tânăra de 22 de ani.

Citește și: Romina l-a ales pe Ionuț pentru a ieși la o întâlnire!

Ambii s-au copleșit cu atingeri și s-au aventurat în discuții care aveau ca scop să scoată la suprafață secrete bine păzite.

Mărturisirea Rominei l-a lăsat cu gura căscată pe Ionuț. Concurenții au fost uimiți să afle un astfel de detaliu

În vâltoarea discuțiilor profunde despre cine sunt și ce vor, Romina s-a deschis în fața lui Ionuț și i-a spus un secret pe care nu l-a împărășit până acum. Aceasta a mărturisit că nu a întreținut relații intimie cu niciun bărbat din viața sa și că dorește să se dedice celui pe care îl va simți cu adevărat "merituos".

Ionuț a fost uimit să afle că tânăra nu a făcut un pas important cu niciun bărbat alături de care a fost într-o relație și că are de gând să o facă doar cu cel alături de care va forma o familie.

Romina susține că va trece la nivelul următor cu bărbatul pe care îl va simți cu adevărat pentru inima sa.

Romina este noua concurentă din casa Mireasa. Are 22 de ani și este originară din Chișinău. A venit la competiție pentru a-și găsi jumătatea și pentru experiența unică.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Rominei de la Mireasa

Romina este de 5 ani pe piața muzicală de la ea din țară și are fani. Cântă de la vârsta de la 4 ani, iar după ce a murit mama sa, muzica a ajutat-o să se liniștească. Mama sa a murit atunci când ea avea numai 6 ani.

Bunica este cea care a crescut-o. Tatăl a părăsit-o la vârsta de 10 luni. Trecutul ei amoros a fost marcat de eșecuri. Ultima relație a avut-o în urmă cu 1 an și jumătate și a durat doar 7 luni. Romina vrea alături un bărbat deștept, care se îmbracă frumos. Deși are numai 22 de ani, vrea să fie o mămică tânără.

Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Rominei de la Mireasa... Mireasa 2021, sezonul 3. Alina și Emil, apropiere evidentă: "Eu nu vreau să mai cunosc pe altcineva"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x