Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. O nouă imagine cu John. Unde se relaxează acum fostul concurent

John a format un cuplu cu Amalia în competiția Mireasa. Cei doi au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, dar au ieșit de mână din casă.

Mireasa 2021, sezonul 3. O nouă imagine cu John. Unde se relaxează acum fostul concurent
Amalia și John au sters toate pozele de cuplu de pe rețelele sociale | Antena 1

Cu toate acestea, la scurt timp de la plecarea din casă, cei doi au dat semne că nu mai sunt împreună. John de la Mireasa sezon 4 este un bărbat liber. După despărțirea de Amalia, fostul concurent nu s-a mai afișat cu nicio altă tânără, dar se relaxează și merge la sală.

John și Amalia nu mai formează un cuplu. Cei doi și-au spus ”adio” la câteva săptămâni după ce au ieșit din casa Mireasa sezon 4.

John de la Mireasa sezon 4 s-a adaptat rapid în competiția matrimonială. El s-a apropiat de Ion, Marius și Victor, cu care pare să țină legătură.

Recent, tânărul s-a pozat alături de Marius și Victor la sală. Acum însă apare singur într-o poză pe Instagram. Acesta s-a fotografiat într-un bazin acoperit și a pus o descriere simpatică: "Când primești prima pensie și bilete pentru recuperare."


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Amalia și John au sters toate pozele de cuplu de pe rețelele sociale

Amalia și John de la Mireasa sezon 4 au fost foarte activi pe rețelele de socializare. Cei doi au postat des imagini cu ei în social media, capturi care acum sunt de negăsit. Ba mai mult, cei doi nu se mai urmăresc reciproc pe Instagram, lucru care i-a dus pe susținători cu gândul la despărțire.

Niciunul nu a confirmat separarea, însă Amalia a postat, la câteva zile distanță, un mesaj prin care se înțelege că a renunțat la relația cu John.

Relația lor a fost una specială, însă nu pe placul mamei Amaliei. Aceasta era deranjată de atitudinea rece a lui John și de faptul că el obișnuia să-i atragă des atenția pentru lucruri mărunte.

Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina Iacob, o nouă schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a aflat despre trecutul lui Aron. Alexandra a fost deranjată de ceea ce a auzit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x