Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Izabelei. Ce crede cu adevărat despre bărbați

Izabela are numai 26 de ani și a venit la Mireasa pentru a-și găsi jumătatea. Concurenta este din Bacău și are o profesie mai puțin obișnuită, este detectiv particular.

Povestea de viață a Izabelei. Ce crede cu adevărat despre bărbați Galerie
Izabela are numai 26 de ani, este de profesie detectiv particular și e originară din Bacău | Antena 1

Cum a ajuns la această profesie? Izabela a declarat că este atrasă de ideea de a pune la punct oamenii care nu sunt corecți. Un alt detaliu care o împinge să practice foarte bine această meserie e lagat de faptul că își dorește forte mult să demonstreze că poate pentru să lucrează într-o lume a bărbaților.

Povestea de viață a Izabelei

Această experință a ajutat-o să înțeleagă mai bine ce e în mintea bărbaților. Tânăra crede că toți bărbații ajung să-și trădeze la un moment dat partenerele. După o relație de 5 ani, singura serioasă, Izabela a suferit mai mult, dar eșecul a fost și din vina ei. Concurenta ajunsese să îi dea partenerului ei totul, ea spune că era în stare să-i ofere chiar și viața ei dacă avea nevoie. Gelozia este cea care i-a distrus relația.

Izabela se descrie drept o persoană sufletistă, empatică, naivă. Bărbatul din viața ei trebuie să fie prezent. Ea crede cu tărie că va găsi pe cineva de care se va îndrăgosti nebunește.

Izabela, întâlnire cu Valentin în casa Mireasa

În casa Mireasa, Izabela și Valentin au auvut un date. Cei doi s-au pregătit să arate cât mai bine deși întâlnirea i-a luat pe nepregătite.

Au râs, au glumit, s-au simțit foarte bine, chiar au și dansat. După ce Valentin a supus-o la câteva teste, cei doi au spus amândoi cu zâmbetul pe buze că se potrivesc și că își mai doresc o altă întâlnire. Amândoi au ajuns la concluzia că se simt bine împreună, iar după întâlnire, Valentin a spus că Izabela a scos ce e mai bun din el.

Cine este Izabela de la Mireasa sezon 3

Izabela de la Mireasa sezon 3 se consideră o femeie independentă, empatică, competitivă, sufletistă și puternică, mai ales luptătoare, caldă.

Conform spuselor sale, defectele ei sunt: are impresia că toți oamenii sunt ca ea și a fost dezamăgită, puțin naivă, crede prea mult în oameni.

Nu are un tipar fizic la bărbați, dar vrea ca viitorul soț să fie bun ascultător. E de profesie detectiv particular.

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Mari, noi discuții despre plecarea din casă... Mireasa 2021, sezonul 3. Care e adevărata părere a lui Valentin despre Izabela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x