Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Prima cerere în căsătorie în casa Mireasa. Ce s-a întâmplat după ce Maria a plecat din casă

Maria a stat 24 de ore în zona neutră. Nu a fost în casa Mireasa, dar nici nu a plecat acasă. Timpul i-a fost alocat pentru a lua o decizie în ceea ce privește viața sa. Simona Gherghe a spus că fiecare concurent are acest drept în momentul în care se află într-o situație limită.

Doamna Mari a rămas fără cuvinte și le-a mulțumit băieților că au fost alături de fiul ei Galerie
Alegerea Mariei de a părăsi casa Mireasa a adus multă durere în sufletul lui Liviu | Antena 1

Alegerea Mariei de a părăsi casa Mireasa a adus multă durere în sufletul lui Liviu. Acesta a considerat că fosta lui iubită nu se va mai întoarce și a spus că nu o va mai căuta pentru că nu a interesat-o de sentimentele lui. Blaze și Marian au stat mereu alături de Liviu și au încercat să-l ajute.

Prima cerere în căsătorie în casa Mireasa

Doamna Mari a rămas fără cuvinte și le-a mulțumit băieților că au fost alături de fiul ei. Liviu a avut de ales dacă vrea să meargă să o vadă pe Maria la hotel, iar decizia lui a venit pe loc. A mers să discute cu femeia pe care o iubește.

Liviu s-a pregătit, a luat flori, inelul primit de la fani și i-a bătut Mariei la ușă. Mai apoi au coborât la restaurant, Liviu i-a dat surprizele, dar ce a urmat este greu de descris în cuvinte.

Liviu a cerut-o în căsătorie, iar Maria i-a spus că-l iubește mult și că din acest motiv își dorea să-l părăsească, pentru că nu se gândise la acest lucru. Maria i-a spus că ea a crezut că se joacă cu ea, iar Liviu a completat și a spus că este prima dată când își dorește așa ceva cu adevărat. Cei doi au rămas toată noaptea la hotel.

După noaptea cu Liviu, Maria a spus că s-a reîndrăgostit de Liviu și că a descoperit un al bărbat minunat și dulce precum un copil.

Doamna Mari a spus că-i iubește și îi felicită pe cei doi și speră să fie extrem de fericiți împreună.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată Liviu, băiatul pentru care Ruxi și-a dorit să iasă din competiție... Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela le-a dat emoții concurenților din casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x