Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Doamna Margareta și-a pierdut statutul de „Mama săptămânii”. Ce s-a întâmplat și cine i-a luat locul

Cu o zi înainte de Gala Mireasa, când telespectatorii aleg o altă mamă a Săptămânii, doamna Marga și-a pierdut statutul de șefa casei, pentru că nu și-a îndeplinit îndatoririle.

Mireasa 2021, sezonul 4. Doamna Margareta și-a pierdut statutul de „Mama săptămânii”. Ce s-a întâmplat și cine i-a luat locul Galerie
Doamna Margareta și-a pierdut statutul de „Mama săptămânii” | Antena 1

Ora de trezire în casa Mireasa este 09:30, dar Alina a avut probleme cu somnul, iar ora 11:00 a găsit-o pe concurentă dormind. Doamna Marga, cea desemnată „Mama Săptămânii” a primit sarcina de a o trezi pe tânără.

Pentru că nu a trezit-o pe Alina, doamna Marga și-a pierdut funcția de „Mama săptămânii”.

Mamele au votat apoi o nouă mamă, care avea să îndeplinească funcția de „șefa casei” pentru o zi și o noapte, înainte de următoarea Gală Mireasa.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă

Cine a fost votată „Mama Săptămânii” în locul doamnei Margareta

După mai multe discuții, mamele au decis.

„Eu sunt bună de șefă, dar nu mă place lumea”, a spus doamna Eugenia.

În cele din urmă, mamele au votat-o pe doamna Eugenia ca șefă a casei.

„Nu am auzit sarcina. Eram în bucătărie. Dacă știam eu mergeam să o trezeam”, a explicat ulterior doamna Marga.

În gala din 4 decembrie 2021 Mama Săptămânii a fost votată doamna Margareta, mama lui Seba.

Când este Finala Mireasa sezon 4 de la Antena 1

Finala sezonului 4 al show-ului matrimonial Mireasa va avea loc pe 19 decembrie 2021. Ca și sezonul 3, ultima Gală va avea loc într-o zi de duminică, atunci când mai multe familii se vor întemeia.

Pe 19 decembrie 2021, în Finala Mireasa sezon 4, cuplurile care doresc să se căsătorească vor spune ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, într-o ceremonie specială.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare sezonul 4 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 4.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Ca pe tot parcursul sezonului 4 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții au avut parte de primele lecții pentru valsul mirilor. Cum s-au descurcat... Mireasa 2021, sezon 4. Ana s-a simțit rău și a ajuns de urgență la spital. Ce a dezvăluit Simona Gherghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x