Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion și Adelina s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele

După nominalizările de sâmbătă, Adelina are impresia că toți cei din casă au ceva cu ea. Concurenta i-a cerut socoteală iubitului Andradei.

După nominalizările de sâmbătă, Adelina are impresia că toți cei din casă au ceva cu ea

Antena 1

În discuția dintre cei doi a intrat și Ion și i-a spus că părinții ei ttrebuiau să-i ofere maturitate. Atunci Adelina a luat foc și i-a spus că Ion vine de la colț de stradă și că are un comportament penibil în casa Mireasa.

Ion și Adelina s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele

Ion i-a spus mai apoi că ea vine dintr-un abator și miroase a cârnați, după care i-a fost că-i este scârbă de toți: "M-am săturat de oameni cu caracter infect. Nu mai suport. Vreau să plec".

Alina i-a spus Adelinei că nu o descalifică nimeni pentru vorbele urâte pe care le-a aruncat și că își face doar reclamă proastă. Andrada i-a atras și ea atenția că a aruncat cu vorbe urâte.

În ediția live de azi, Ion a spus că Adelina mereu se plânge, dar o face fără lacrimi, iar Victor a zis că tot ceea ce face ea este un teatru ieftin. Simona Gherghe a rugat-o pe Adelina să aștepte gala de sâmbătă pentru că este în cursa de eliminare și i-a rugat din nou pe toți să nu se mai jignească.

Isidora crede că Adelina nu se apropie de Ionuț pentru că o așteaptă cineva afară

Isidora, fosta concurentă de la Mireasa sezon 4, consideră faptul că Adelina și Ionuț nu vor fi împreună pentru că fata ar avea pe cineva afară.

Nu o văd într-o relație, bineînțeles, din cauză că știu că o așteaptă cineva afară. Mi-a zis ea cu o zi înainte să ies. Am dat și testimonial, trebuie să fie pe un material. Ea a aflat chestia asta când trebuia, în direct, să dăm telefoanele.

Atunci, a și primit mesaj și a văzut de la băiatul respectiv, cu care ea vorbește din februarie.”, a zis Isidora.

Adelina a recunoscut că i-ar fi zis Isidorei faptul că cineva o așteaptă afară.

”Ultima dată am vorbit cu cineva în februarie, da, asta am spus. Am văzut un mesaj, când mi-ați dat telefonul, și am rămas așa, un pic... așa, nu știu. Îmi doresc să cunosc pe cineva. Am spus, la momentul respectiv, că în casă nu se afla nimeni și că voi încerca cu cineva de afară. Între timp a venit Ionuț.”, a explicat fata.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce surpriză i-a făcut Petrică, Elei: Nu am simțit demult ce simt acum! Cei doi s-au copleșit cu... Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius au mers împreună la un date. Cum a fost și ce au discutat cei doi...
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Ultimele știri
x