Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică a cerut-o pe Ela în căsătorie. Cum arată inelul frumoasei brunete

Ela și Petrică au primit un date de la Dorian Popa. Concurentul a îmbinat această ocazie cu ziua de nume a iubitei sale și a pus la cale ceva cu toul unic.

Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică a cerut-o pe Ela în căsătorie. Cum arată inelul frumoasei brunete Galerie
Petrică i-a adresat Elei marea întrebare | Antena 1

Primul te iubesc al lui Petrică față de Ela a venit și cu multe surprize și emoții pentru aleasa inimii sale.

Petrică a cerut-o pe Ela în căsătorie

Acesta a dus-o pe brunetă la o masă romantică, i-a oferit un buchet de flori, iar dragostea dintre ei a plutit în aer. Cei doi și-au exprimat sentimentele unul față de celălalt și au spus că totul a fost frumos între ei.

Ela a spus că a simțit acel ceva pentru el după ce băiatul s-a deschis mai mult în fața ei. De multe ori nu-și găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simt, dar totul decurge bine între cei doi.

Petrică i-a adresat Elei marea întrebare. Acesta și-a cerut iubita în căsătorie, s-a pus în genunchi în fața ei și Ela a spus un DA din tot sufletul. Inelul de logodnă este unul superb, iar cei doi sunt cei mai fericiți din lume.

Petrică: "Ești iubirea vieții mele. Ești tot ce-mi doresc. Îți mulțumesc pentru tot."

Dragostea celor doi a fost completată de o tânără talentată care le-a cântat la vioară. Dansul lor a fost unul emoționat și sunt cei mai fericiți din lume unul în brațele celuilalt.

Ela: "E cea mai fericită zi din viața mea."

Cei doi au primit ropote de aplauze de la Simona Gherghe și din partea celorlalți concurenți din casa Mireasa. Cei doi au avut parte de o noapte la hotel. Doamna Ioana a spus că a visat mare eveniment în familie, dar este fericită pentru cei doi.

Ela și Petrică și-au spus ”Te iubesc”

Doamna Ioana e hotărâtă să nu o accepte pe Ela în familia ei. Totuși, Petrică luptă pentru iubita sa de la Mireasa sezon 4.

”Uită-te ce bine ne stă împreună. O să vezi ce viitor frumos o să avem împreună”, a zis Petrică în timp ce Ela își refăcea machiajul după ce a plâns. ”Eu o plac și o iubesc”, a mai spus el când mama sa plângea și dorea să o asigure că are gânduri serioase cu iubita lui.

”Mi se pare că Ela îl ține sub papuc pe Petrică. Trebuia să-l lași pe el să citească. Văd că e mai... joacă un rol mai altfel ca el”, a zis doamna Ioana.

”Mă gândesc așa, cum ar fi fost să fie bine. Câteodată mă simt neputincioasă când aud vorbe care dor. Câteodată am și eu nevoie să fiu luată în brațe, să mă simt iubită.”, a zis Ela.

”Te iubesc eu”, a replicat Petrică.

Ela l-a luat în brațe și au stat câteva clipe îmbrățișați. ”Așteptam momentul potrivit. Ne facem noi momentul potrivit în mintea noastră. Nu e același ca în realitate”, a mai spus el. ”Și eu te iubesc, din tot sufletul”, a spus Ela.

Mireasa 2021, sezonul 4. Dorian Popa, invitat la petrecerea de sâmbătă seară. Cum s-au distrat concurenții... Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe i-a sancționat pe concurenți pentru încălcări de regulament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Vineri, 23.02.2024, 17:02
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 23 februarie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 23.02.2024, 16:44
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

În gala de vineri, 23 februarie 2024, atât fetele cât și băieții au făcut nominalizări. Până pe 1 martie fanii Mireasa pot vota la cursa de eliminare, disponibilă pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Vineri, 23.02.2024, 16:16
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Khaled are 29 de ani, vine din TUnisia, este inginer și e stabilit în România din 2015. Tânărul a intrat în casa Mireasa în gala de e 23 februarie 2024.

Vineri, 23.02.2024, 15:45
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare. La finalul Galei, prezentatoarea a primit o scrisoare unde s-a anunțat o amnistie de Dragobete. Nimeni nu a fost eliminat.

Vineri, 23.02.2024, 15:06
Ultimele știri
x