Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică a cerut-o pe Ela în căsătorie. Cum arată inelul frumoasei brunete

Ela și Petrică au primit un date de la Dorian Popa. Concurentul a îmbinat această ocazie cu ziua de nume a iubitei sale și a pus la cale ceva cu toul unic.

Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică a cerut-o pe Ela în căsătorie. Cum arată inelul frumoasei brunete Galerie
Petrică i-a adresat Elei marea întrebare | Antena 1

Primul te iubesc al lui Petrică față de Ela a venit și cu multe surprize și emoții pentru aleasa inimii sale.

Petrică a cerut-o pe Ela în căsătorie

Acesta a dus-o pe brunetă la o masă romantică, i-a oferit un buchet de flori, iar dragostea dintre ei a plutit în aer. Cei doi și-au exprimat sentimentele unul față de celălalt și au spus că totul a fost frumos între ei.

Ela a spus că a simțit acel ceva pentru el după ce băiatul s-a deschis mai mult în fața ei. De multe ori nu-și găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simt, dar totul decurge bine între cei doi.

Petrică i-a adresat Elei marea întrebare. Acesta și-a cerut iubita în căsătorie, s-a pus în genunchi în fața ei și Ela a spus un DA din tot sufletul. Inelul de logodnă este unul superb, iar cei doi sunt cei mai fericiți din lume.

Petrică: "Ești iubirea vieții mele. Ești tot ce-mi doresc. Îți mulțumesc pentru tot."

Dragostea celor doi a fost completată de o tânără talentată care le-a cântat la vioară. Dansul lor a fost unul emoționat și sunt cei mai fericiți din lume unul în brațele celuilalt.

Ela: "E cea mai fericită zi din viața mea."

Cei doi au primit ropote de aplauze de la Simona Gherghe și din partea celorlalți concurenți din casa Mireasa. Cei doi au avut parte de o noapte la hotel. Doamna Ioana a spus că a visat mare eveniment în familie, dar este fericită pentru cei doi.

Ela și Petrică și-au spus ”Te iubesc”

Doamna Ioana e hotărâtă să nu o accepte pe Ela în familia ei. Totuși, Petrică luptă pentru iubita sa de la Mireasa sezon 4.

”Uită-te ce bine ne stă împreună. O să vezi ce viitor frumos o să avem împreună”, a zis Petrică în timp ce Ela își refăcea machiajul după ce a plâns. ”Eu o plac și o iubesc”, a mai spus el când mama sa plângea și dorea să o asigure că are gânduri serioase cu iubita lui.

”Mi se pare că Ela îl ține sub papuc pe Petrică. Trebuia să-l lași pe el să citească. Văd că e mai... joacă un rol mai altfel ca el”, a zis doamna Ioana.

”Mă gândesc așa, cum ar fi fost să fie bine. Câteodată mă simt neputincioasă când aud vorbe care dor. Câteodată am și eu nevoie să fiu luată în brațe, să mă simt iubită.”, a zis Ela.

”Te iubesc eu”, a replicat Petrică.

Ela l-a luat în brațe și au stat câteva clipe îmbrățișați. ”Așteptam momentul potrivit. Ne facem noi momentul potrivit în mintea noastră. Nu e același ca în realitate”, a mai spus el. ”Și eu te iubesc, din tot sufletul”, a spus Ela.

Mireasa 2021, sezonul 4. Dorian Popa, invitat la petrecerea de sâmbătă seară. Cum s-au distrat concurenții... Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe i-a sancționat pe concurenți pentru încălcări de regulament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x