Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe i-a sancționat pe concurenți pentru încălcări de regulament

Simona Gherghe a spus încă de azi de la începutul emisiunii că emisiunea nu tolerează bullying, distrugere sau agresiunea de orice fel. În weekend s-au întâmplat multe.

Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe i-a sancționat pe concurenți pentru încălcări de regulament Galerie
În gala de sâmbătă, concurenții au făcut strategii de votare, lucru complet interzis | Antena 1

În gala de sâmbătă, concurenții au făcut strategii de votare, lucru complet interzis. Ion și Victor au vorbit despre fata pe care o votează pentru cursa de eliminare.

Simona Gherghe i-a sancționat pe concurenți

Ion l-a lovit intenționat pe Ionuț cu coada de la mătură, Victor l-a agresat cu palma pe Seba și i-a adresat injurii.

Băieții s-au ferit și de camere, iar Marius și Victor au lovit lucruri cu piciorul prin casă. Tot Victor a încercat să scoată capacul de la gura de canal. Cei doi s-au întrebat unde duce acel canal și s-au liniștit abia după ce au primit mesaj pe plasmă.

După ce au fost difuzate imaginile, Simona Gherghe le-a reamintit concurenților că ei nu trebuie să fie în război cu echipa de producție și nu este corect să le adreseze cuvinte injurioase celor din staff.

Prezentatoarea tv i-a anunțat în direct că tot ceea ce au făcut este împotriva regulamentului. Simona a anunțat că Ion, Victor și Marius intră în cursa de eliminare alături de Raluca și Ionuț. Cel mai votat concurent va pleca acasă.

Doamna Alina, deranjată că Victor i se confesează Andradei

Doamna Alina este deranjată de faptul că Victor i se confesează Andradei și are impresia că tânăra de la Mireasa sezon 4 o judecă.

”Firele albe au legătură cu mama. Nu am stat cu ea nici când eram mic.”, a zis Victor, care a afirmat că a resimțit sentimentul de abandon în copilărie, după ce părinții lui s-au despărțit.

”Am realizat târziu că Victor a resimțit absența. Când era mic, am încercat să-mi refac viața. Am intrat într-o relație frumoasă atunci, dar toxică. Victor nu a vrut să locuiască cu noi. Eram toți fericiți. Nu a vrut să se mute, îi pregătisem camera lui. Lui îi era greu să-și schimbe tabieturile.”, a zis doamna Alina.

”Eu nu mi-am dat seama că se simte abandonat. Noi și acum suntem prieteni. Sunt conștientă că suferă de sindromul abandonului. (...) Acum se consultă cu Andrada. Mă deranjează că mă judecă o tânără... Nu mă poate judeca cineva care nu mă cunoaște. Mă bucur că discută, sunt anumite lucruri pe care nici Andrada nu le cunoaște. Nu intervine între noi, m-am exprimat greșit. Mă deranjează că e prematur să vorbească.”, a mai zis doamna Alina.

Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică a cerut-o pe Ela în căsătorie. Cum arată inelul frumoasei brunete... Mireasa, sezon 4. Tatăl și mătușa, față în față cu Maria după atingerile intime care au aruncat internetul în aer! Ce și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x