Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Dorian Popa, invitat la petrecerea de sâmbătă seară. Cum s-au distrat concurenții

Dorian Popa a fost invitatul special al petrecerii de sâmbătă seara, care a avut ca teamă jungle party. Concurenții s-au deghizat și s-au pictat pentru o seară de poveste.

Mireasa 2021, sezonul 4. Dorian Popa, invitat la petrecerea de sâmbătă seară. Cum s-au distrat concurenții Galerie
Andrada a fost absentă la petrecerea de sâmbătă seara | Antena 1

Artistul a adus buna dispoziție în casa Mireasa, iar concurenții s-au distrat pe ritmurile lui. După plecarea cântărețului, Raluca și Seba au dat tonul distracției. Ion a privit uimit imaginile.

Dorian Popa, invitat la petrecerea de sâmbătă seara

Andrada a fost absentă la petrecerea de sâmbătă seara. Aceasta i-a spus lui Victor că nu mai suportă casa Mireasa și că nu mai vrea să stea în competiție. Concurenta a spus că este un mediu bolnav pentru ea și că nu mai suportă competiția, iar lacrimile au curs șiroaie pe obraz.

"Nu mai suport. Psihicul meu nu mai duce."

Victor a rugat-o pe iubita sa să aibă un pic de răbdare și să fie mai liniștită că el va avea grijă de ea: "Aș putea să fiu descalificată. Nu pot să-ți spun. Îți dai seama că o să fie televizat".

Întrebată de Simona Gherghe ce s-a întâmplat cu ea, Andrada a spus că nu mai suportă și că se simte încărcată. Prezentatoarea tv a rugat-o să nu facă nimic pentru a fi descalificată și să iasă cu capul sus din competiție.

Andrada și Victor au căzut pradă tentației

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 au fost surprinși în timp ce erau intimi. În timpul emisiei din 3 noiembrie 2021 au fost difuzată doar o parte din imagini.

Victor și Andrada se aflau în grădină când au încercat să păcălească toate camerele de filmat din acea zonă a casei Mireasa.

”Bă, ești nebună.”, a zis Victor. ”Taci”, a spus Andrada. ”Păi nu vreau să ne dea, să apărem. M-a descurajat treaba cu Marius și Maria.”, a spus Victor.

”Noi suntem un pic mai smart”, a replicat fata.

Imediat, după ce au observat că se poate muta camera, Andrada și Victor au renunțat și au stat pe canapeaua de pe terasă. Au fost deranjați, la un moment dat, de Ion, dar nu au părut să-și piardă apetitul.

Mireasa 2021, sezon 4. Concurenții au făcut nominalizări. Cine a primit cele mai multe voturi... Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică a cerut-o pe Ela în căsătorie. Cum arată inelul frumoasei brunete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x